Verekedő diáklányok miatt nyomoz a kassai rendőrség - videó

2019.01.08. 16:20

A közösségi oldalakon hétfőn felbukkant, diáklányok "vérre menő titkos küzdelmeiről" készült  videofelvételek miatt nyomozást indított a kassai rendőrség - számolt be a Szlovák Távirati Iroda (TASR).

A kassai kerületi rendőrség szóvivője szerint garázdaság lehet a vád. Az egyik videón két tinilány brutális verekedése látható, miközben több tucatnyi diák biztatja őket.

A közösségi bejegyzés szerint afféle „tinilány gladiátorharcok” zajlottak a kelet-szlovákiai iskolábanForrás: Polícia SR

A mobiltelefonos felvételek a napokban készülhettek valamelyik kelet-szlovákiai általános vagy középiskolában. Az "első felvonás" még az oktatási intézmény előcsarnokában zajlott.

Ványová gyerünk, Ványová üssed, ne sajnáld!!! Mira!....Mira, ne hagyd magad!!!ordította vélhetően a felvételt készítő egyik fiú.

Majd a "vérre menő harc" a frissen behavazott udvaron folytatódik, ahol több sikoltozó lány is már Horvátovának szurkol. Sőt, több tini is azt kiabálja, nyugodtan üsd a fejét, rugdosd meg, hisz ezt akarta, itt minden belefér, miközben az egyik "gladiátorlány" már a vérző homlokát fogja.

A szlovák rendőrség most megpróbálja megállapítani a résztvevők személyazonosságát, és ahogy a bejegyzésében írja, nyomozás indult, mivel feltételezik, hogy kiskorú lányokról van szó. Egy másik közösségi médián, a "rendetlen kislány" nevű oldalon lévő bejegyzés szerint

afféle „tinilány gladiátorharc" történt az adott iskolában, ahol állítólag a "szervezők" 20 eurós (6500 forint) belépőt is szedtek a jelenlevőktől.