Gyilkos bébiszitter: megölte a kisbabát, majd magával vitte a gyorsétterembe

Marissa Tietsort, bébiszitter, gyilkosság
Vágólapra másolva!
Érthetetlen, miért ölte meg a gyereket a 28 éves nő, mint ahogyan az sem világos, hogyan dolgozhatott bébiszitterként úgy, hogy korábban majdnem betörte egy másik kisbaba koponyáját. 
Vágólapra másolva!

Marissa Tietsort jelenleg börtönben ül, mivel azzal vádolják, hogy megölte a felügyeletére bízott 2 hónapos csecsemőt, Benson Xiongot.

Az állapotos nő október 18-án vigyázott a kisfiúra, az egyik testvérére és saját gyerekére. A Mirror nem részletezte, hogy a wisconsini nő mit csinált a gyerekkel, mindössze annyit írtak,

a fiú olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy belehalt.

A 28 éves nő - azért, hogy eltitkolja a gyilkosságot - felöltöztette az akkor már halott csecsemőt és testvérét, majd elment velük a McDonald'sba. Mire visszaértek, Benson anyja is megérkezett a házhoz. A nő azt hazudta neki, hogy a fiú alszik, ezért olyan ernyedt a teste.

Marissa Tietsort a bíróságon azzal védekezett, hogy ő nem akarta megölni a kisfiút, csak amikor észrevette, hogy már nem lélegzik, nem próbálta meg újraéleszteni.

A bébiszitter egyébként nem volt ismeretlen a rendőrök előtt:

tavaly augusztusban egy 11 hónapos gyereket bántalmazhatott, 2017-ben pedig egy 3 hónapos gyerek szenvedett koponyasérüléseket, amíg vigyázott rá.

Benson anyja azzal védekezett, hogy nem ismerte a bébiszitter előéletét.