Az eset, amikor a vendég sírva távozhat a fodrásztól

2019.01.09. 18:15

Egy kínai férfi járt pórul még decemberben, aki a mobilján mutatta meg a fodrásznak, milyen frizurát is szeretne. Nem azt a frizurát kapta, amit mutatott, de lehet, hogy a "kompozíciónak" köszönhetően egy új trend indul hódító útjára.

Az egyelőre még ismeretlen kínai férfi tavaly év végén tért be egy fodrászüzletbe, és a mobilján mutatta meg, milyen frizurát szeretne.

Pechére nem fotón, hanem videón mutatta meg az elképzelést, a megfelelő helyen megállította a felvételt. A fodrász megnézte, rákérdezett a vendégtől, hogy tényleg ilyet akar-e, az igennel válaszolt. A fodrász pedig munkához látott, és borotvált egy play-gombot a férfi hajába. 

A mobilon ugyanis, amikor a vendég megállította a felvételt, ott maradt a lejátszógomb, a fodrász pedig úgy értelmezte, hogy a vendég azt (is) akarja.

Ilyen frizurát képzelt el magának a férfi - a play-gomb nélkül perszeForrás: Weibo/Tian Xiu Bot

Itt látható a végeredmény: Álomfrizura

Az esetet egy kínai blogger posztolta a Weibon, a poszt húszezer kommentnél, 78 ezer lájknál és 22 ezer megosztásnál jár. 

A kommentelők szerint a férfi lehet, hogy új trendet teremtett, más azon poénkodik, hogy a lájkok zömét biztos nem fodrászok adták.