Vágólapra másolva!
Egy Nagy-Britanniában élő férfi hét éven át kegyetlenkedett a saját lányával: mindennap megverte, volt, hogy kalapáccsal ütötte, vagy vasalóval égette meg, és mindemellett rendszeresen megerőszakolta. Többször teherbe ejtette a kiskorú lányt, majd úgy megverte, hogy elvetélt. A lány, aki most már 18 éves, nevét felvállalva beszélt az átélt szörnyűségekről.
Vágólapra másolva!

Shane Ray Clifton akkor szakított a lánya anyjával, amikor Shannon csupán 5 éves volt. De aztán a dolgok gyorsan megváltoztak, és az erőszakos férfi bántani kezdte a kislányt – még vasalóval is megégette, és kalapáccsal ütötte őt – írja a Daily Mail.

Egyik éjjel azonban a verésnél is tovább ment. Shannon így emlékszik vissza arra a rettenetes éjszakára:


A férfi arra kényszerítette a lányát, hogy naponta négyszer szexeljen vele, és egyszer még az erdőben is meg kellett tennie.

„Le is videózta, és egyszer megnézette velem. Sírtam, szörnyű volt.”

A kislányt először 11 évesen esett teherbe az apja. Akkor azonban Shane olyan súlyosan megverte a kislányt, hogy elvetélt. A lány senkinek sem akarta elmondani, hogy miket művel vele az apja, aki elhitette vele, hogy teljesen normális, ami köztük történik. Két évvel később a vetélés után azonban újra teherbe esett az akkor 13 éves lány. Amikor már 9 hónapos volt, az egyik iskolai nővérnek feltűnt a lány nagy hasa, de Shannon tagadta, hogy terhes lenne. Csináltatni akartak vele egy tesztet, de a lány erre nem volt hajlandó.

Amikor ezt megtudta az apja, fogta a lányát, és elszökött vele. A rendőrök hatnapos hajtóvadászat után fogták el őket, majd Shannon két nappal később megszülte a fiát, aki egyben az öccse is volt. Egy évvel később nehéz döntést hozott, és örökbe adta a kisfiút.

Shane Ray Cliftont 2015-ben életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte a bíróság, és leghamarabb 15 év letöltése után kerülhet szóba a szabadlábra helyezése.


A fiatal lány azt mondja, hogy gyűlöli az apját, ugyanakkor hiányzik is neki a férfi, mert ő volt az egyetlen családtagja, aki vele volt egész gyerekkora alatt.

Shannon poszttraumás stresszben szenved, és 16 éves korában öngyilkosságot kísérelt meg. De mindennek ellenére kész újrakezdeni az életét, és segíteni olyanokon, akik hasonló fájdalmakat szenvedtek el.