Keresett pornószínész volt Crystal DiGregorio-Bassette, művésznevén Nadia Hilton, akivel mostanra nagyot fordult a világ. A 34 éves nő egy nap úgy döntött, elege van a megaláztatásból, a jövőben másokon szeretne segíteni. 

Nadia Hilton 10 éven át pornózott. Havi 30 ezer dollárt, vagyis 8,5 millió forintot keresett. Volt egy malibui háza, egy Ferrarija, egy Cadillacje, tulajdonosa volt egy szórakozóhelynek, és New Yorkban is fenntartott egy lakást. Anyagilag mindent elért, amire vágyott, mégis úgy érezte, valami hiányzik az életéből. 

Amikor eldöntötte, hogy kilép a pornóiparból, éppen egy erőszakos férfival élt együtt. Egy templomban érte őt a felismerés, ami szerinte egyértelműen Isten üzenete volt. 

"Szeretem, hogy úgy érzik, nyíltan beszélhetnek velem, és nem kell amiatt aggódniuk, hogy elítélem őket. Nálam nem számít a külső. Nem ítélem el azokat sem, akik teljesen tetovált testtel járnak a templomba. Elfogadom őket olyanoknak, amilyenek - mondta az expornós a FoxNews-nak, immár lelkészként.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#tbt of the gorgeous #NadiaHilton during her modeling days. She has #legs for days.

Albert Dayap (@djdiablo36) által megosztott bejegyzés,

Crystal DiGregorio-Bassette 31 éves volt, amikor utoljára pornót forgattak vele. Az utolsó két jelenet volt a legborzalmasabb, amit valaha meg kellett tennem. Úgy éreztem, mintha megerőszakoltak volna - idézte fel. Ezek után nem ment el egyetlen forgatásra sem.

Azóta más fronton is rendeződött az élete. Összeházasodott a nemrég szabadult William Harperrel, akivel még azelőtt ismerkedett meg, hogy feladta volna a pornót.