Videó: agresszíven rázta, és fejre ejtette a kisbabát a bébiszitter

2019.01.21. 17:38

Egy babafigyelő kamera buktatta le azt az 52 éves nőt, aki egy kisbabára vigyázott, de nem éppen úgy, ahogy azt a szülők elképzelték. A kicsi folyamatosan sírt, és mikor a nő nem tudott már vele mit kezdeni, erőszakosan rázni kezdte, ledobta a földre és a kanapéra. 

A Ms Louként ismert nő barátja volt a csecsemő nagyanyjának. Az asszony kérte meg Lou-t, hogy vigyázzon a 10 hónapos kisbabára.  Az 52 éves nő nem is sejtette, hogy a kínai család Changsha-i otthonában van babafigyelő kamera, ami végig üzemelt, míg ő bébiszitterkedett - írja a Mirror

A megrázó felvételeken jól látszik, hogy a nő rázni kezdi a gyereket, amiért az nem hagyja abba a sírást.

A lábánál fogva lóbálja, majd a fejére ejti a babát.

Azután leguggol a földön fekvő gyerekhez, ott nem látni, hogy pontosan mit csinál vele, de a csecsemő egyre keservesebben zokog tovább. A nő felkapja, majd nagy lendülettel a kanapéra dobja a babát, aki leesik onnan.A bébiszitter ezután felveszi, és tovább rázza, majd az ölébe fektetve hisztérikusan lóbálja a kisbabát. Végül hozzávágja a kanapéhoz.

Csodával határos módon a kisgyerek nem sérült meg komolyabban.

A felvételt azonban feltették az internetre, és azóta több mint 16 millióan látták.

Akárcsak a rendőrök, ugyanis az anya feljelentette az erőszakos bébiszittert. 12 napja a nőt őrizetbe vették, és 500 Renminbire, azaz körülbelül 20 500 forintnyi pénzbírságra büntették meg. Egyelőre. De a nyomozást még nem zárták le, és valószínűleg sokkal komolyabb büntetést is fog kapni az erőszakos bébiszitter.