Félholtra verték álarcos migránsok a svéd nőt, majdnem a nyakát is kitörték

2019.01.21. 11:54

Hat kutyakölyköt elloptak, és majdnem agyonverték az ott dolgozó nőt a bűnöző migránsok. A támadókat még nem sikerült elfogni.

Az 51 éves Eivor Nilsson egy kutyatenyésztőben dolgozik a dél-svédországi Kristianstad városában. Január 9-ének reggelén betört a munkahelyére három maszkos férfi, akik idegen nyelven beszéltek egymás között, és nem európai származásúaknak néztek ki - írja a Voice of Europe svéd források alapján.

Miután nem volt hajlandó átadni a tolvajoknak a kért kutyákat, egyikük vörös festéket permetezett az arcába, a többiek pedig elkezdték ütlegelni.

Egy kemény tárggyal úgy fejbe vágták, hogy elvesztette az eszméletét. Mikor felébredt, épp akkor akarták elhagyni a tolvajok a tenyészetet.

Miután meglátták, hogy visszanyerte az eszméletét, elkezdték fojtogatni, egyikük majdnem kitörte a nyakát is.Végül mégsem ölték meg, hanem elmenekültek a helyszínről, hat darab héthetes Golden retriever fajú kutyakölyökkel.

A svéd nőt jelenleg is kórházban ápolják,

súlyos fejsérüléseket szenvedett, az egész testén zúzódások vannak, eltört az egyik lába és a szaruhártyája is megsérült.

Véleménye alapján a támadói migránsok voltak. A rendőrségnek még nem sikerült elfognia őket.