Brutális - Élve temettették el a háromhetes gyereket saját szülei

2019.01.22. 19:57

Gyerekük nagynénijét bízták meg az indiai szülők, hogy temesse el élve háromhetes kisbabájukat, mert egy sámán azt mondta nekik, hogy a csecsemő el van átkozva. A horror rituáléval szerintük megszabadultak volna az átoktól. Szerencsére még éppen időben találtak rá a hideg földbe temetett kislányra. 

Furcsa hangot hallott Dharmendra Kumar, amikor egy tó közelében sétált el az indiai Shahjahanpurban, január 18-án. Gyereksírást hallott, méghozzá a föld alól.

Egy másik falubelivel sikerült megtalálnia, hogy pontosan honnan jön a hang, és azonnal ásni kezdtek: a föld alatt egy háromhetes kislány volt egy rozoga kősírba helyezve.


Még éppen időben érkezhettek, hiszen akkor alig három fok volt a hőmérséklet, így csoda, hogy a kislány életben maradt. Már órák óta a sírban feküdhetett. Megmentői rögtön kórházba vitték a kisbabát. Ott stabilizálták az állapotát, majd kihívták a rendőröket.

Ez nagyon kegyetlen volt! Nem tudom elhinni, hogy valaki hogy tud elhagyni egy kisbabát ebben a hideg időben. Arról nem is beszélve, hogy élve ásta el a föld alá "– mondta el Dharmendra Kumar.

A nyomozók rövid időn belül megtalálták a kislány szüleit: egy 30 éves férfit és egy 28 éves nőt - írja a DailyMail.

Kiderült, hogy egy helyi sámán szerint a kislány el volt átkozva.

Azt mondta a szülőknek, hogy rontást hoz rájuk, ezért a szülők eldöntötték, hogy megszabadulnak a kisbabától. A nagynénit bízták meg azzal, hogy rituálisan ássa el élve a kislányt, hogy így szabaduljanak meg az átoktól.Letartóztatták az apát, a nagynénit, annak férjét, és a sámánt, az anyának azonban sikerült elszöknie, így őt most még keresi a rendőrség.