Lövöldözött egy magyar Los Angelesben

2019.01.21. 10:08

Otthonában lövöldözött egy magyar férfi Los Angelesben. A rendőrök kiérkezése után is dördültek lövések, végül végzett saját magával - számolt be hétfői számában a Bors.

Lövések hallatszottak a Sherman Oaks negyedben, Los Angelesben helyi idő szerint péntek délután fél négykor – adta hírül az amerikai NBC televízió. Az egyik családi házból lehetett hallani a dörrenéseket, ahol a Bors információi szerint egy 70 év körüli, magyar származású férfi élt, A. Tamás.

A szomszédok azonnal hívták a rendőrséget, kiszállt a SWAT különleges egység és túsztárgyalók is. A férfi elbarikádozta magát, a rendőrök csak négy óra elteltével tudtak a házába biztonságosan behatolni. Bent már csak a holttestét találták meg. A jelek szerint fegyverrel, önkezével vetett véget az életének. Az NBC úgy értesült, hogy az elkövető egyedül volt otthon, az indítékai egyelőre nem ismertek.

A férfi családja azt mondta a hatóságoknak, hogy Tamás problémás természetű volt.

Őszinte részvétünk a családjának, reméljük, ki fog derülni, hogy mi történhetett. Nagyon megdöbbentett minket ez az egész, nem ilyen embernek ismertem meg Tamást – mondta ugyanakkor az áldozat egy kint élő barátja a Borsnak.