Nem fizették ki, ezért lebontotta a hotel auláját

2019.01.22. 18:04

Egy liverpooli hotel auláját kezdte el lebontani egy munkás, miután állítólag nem fizették ki a bérét. A férfit jelenleg is keresi a rendőrség a The Guardian szerint.

A mai nappal befejeződött az épület átadása, az utolsó csempe is a helyére került, mindent kitakarítottunk, meggyőződtünk róla, hogy minden tökéletes - mesélte Samuel White burkoló. Aztán valami idióta behajtott egy diggerrel, és rombolni kezdett. 20-30 percig tartott a pusztítás.

A közösségi médiában megjelent beszámolók szerint a munkagép vezetője azért kezdett tombolni, mert vitába keveredett a 600 fontos, közel 220.000 forintos bére miatt. A felvételen azt kiabálja: Ez történik, amikor az embernek nem fizetik meg a bérét.

Rendőrségi jelentés szerint hétfőn 15 óra körül kaptak bejelentést a rongálásról. A szóvivő szerint a férfi otthagyta a gépet, és elsétált a szállodából.

A szálloda nem nyilatkozott az ügyről a rendőrségi nyomozásra hivatkozva, csupán annyit közölt, hogy az épület hivatalosan még nem volt átadva, így minden felelősség az építő céget terheli.