Nőket akart gyilkolni egy amerikai férfi, amiért még mindig szűz

Christopher Wayne Cleary
Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy 27 éves férfit az amerikai Utah államban, miután „annyi nőt akart megölni, amennyivel csak szembe találkozik". Mindezt azért, mert folyamatosan elutasítják, és még ennyi idősen is szűz.
Vágólapra másolva!

A Christopher Wayne Cleary nevű férfit Provo városában fogták el a rendőrök, miután Facebookon tette közzé terveit. Állítólag a következőket írta:

A nyomozóknak ugyanakkor már azt mondta, hogy nem gondolkozott tisztán, amikor ezeket a sorokat írta. Az FBI-nak sikerült is lenyomoznia a posztolás helyét, ami egy McDonald'sba vezetett.
A férfi egyébként 3 éves próbaidejét töltötte, miután elítélték, amiért többször is „családon belüli erőszakról kommunikált". Így ennek megszegése mellett most már terrorizmus előkészülete miatt is eljárás folyik ellene.

Christopher Wayne Cleary Forrás: FOX News

Hogy Christopher Wayne Cleary mennyire labilis, azt jól mutatja az is, hogy a rendőrségi kihallgatás során már öngyilkosságról beszélt. A beszámolók szerint azt mondta a rendőröknek, hogy „hozzábilincselné magát egy fához a semmi közepén, ahol senki sem hallja a kiáltásait, és végül így halna meg".