Nőket akart gyilkolni egy amerikai férfi, amiért még mindig szűz

2019.01.22. 14:51

Letartóztattak egy 27 éves férfit az amerikai Utah államban, miután „annyi nőt akart megölni, amennyivel csak szembe találkozik". Mindezt azért, mert folyamatosan elutasítják, és még ennyi idősen is szűz.

A Christopher Wayne Cleary nevű férfit Provo városában fogták el a rendőrök, miután Facebookon tette közzé terveit. Állítólag a következőket írta: 

Egyedül egy barátnőt szerettem volna. Nem ezret, nem ribancokat, nem is pénzt, egyiket sem. Csak azt szerettem volna, hogy szeressenek, mégsem érdeklek senkit. Huszonhét éves vagyok, még nem volt barátnőm, és még mindig szűz vagyok. Ezek miatt azt tervezem, hogy egy nyilvános helyen fogok lövöldözni, én leszek a következő tömeggyilkos, kész vagyok meghalni.  

A nyomozóknak ugyanakkor már azt mondta, hogy nem gondolkozott tisztán, amikor ezeket a sorokat írta. Az FBI-nak sikerült is lenyomoznia a posztolás helyét, ami egy McDonald'sba vezetett.
A férfi egyébként 3 éves próbaidejét töltötte, miután elítélték, amiért többször is „családon belüli erőszakról kommunikált". Így ennek megszegése mellett most már terrorizmus előkészülete miatt is eljárás folyik ellene.

Christopher Wayne ClearyForrás: FOX News

Hogy Christopher Wayne Cleary mennyire labilis, azt jól mutatja az is, hogy a rendőrségi kihallgatás során már öngyilkosságról beszélt. A beszámolók szerint azt mondta a rendőröknek, hogy „hozzábilincselné magát egy fához a semmi közepén, ahol senki sem hallja a kiáltásait, és végül így halna meg".

KAPCSOLÓDÓ