Pedofilnak tartják az anyát, aki még mindig szoptatja 7 éves gyerekét

2019.01.22. 18:35

Egészségtelen, vérfertőző, pedofil hajlamú - ilyeneket mondanak arra az ötgyerekes anyára, aki nem akarja abbahagyni a szoptatást iskolás fiánál. Szerinte a családjukkal minden rendben van, és ő dönti el, hogy meddig ad anyatejet a gyerekének. 

A 46 éves ausztrál Lisa Bridger szerint semmi furcsa nincs abban, ha valaki úgy dönt, tovább szoptatja a gyerekét, mint az átlag. A nő azonban túllőtt a célon, akaratlanul is egy vita kereszttüzébe került - írja a The Sun.

A 7 éves kisfiú, akit a nő a mai napig szoptat, autista és Asperger-szindrómás. A nő azt válaszolta a gyűlölködőknek, hogy a fiát megnyugtatja a szoptatás, ráadásul az anyatej teljesen egészséges. Nem tudja elfogadni azt a tanácsot, hogy adja a gyereknek csészében a tejet, mert azt Chase nem tudja rendesen használni. 

"Ez normális, és teljesen rendben van. Nem veszélyeztetem a gyerekeimet" - szögezte le a nő, és próbált pontot tenni az olyan megjegyzésekre, mint hogy ő pedofil, mentálisan beteg, vagy hogy el kéne venni tőle a gyerekeit, mert alkalmatlan anyának. 

Chase-nek van egy 5 éves öccse is, aki szintén autista. Az anyja őt is rendszeresen szoptatja.