Mindent Barbarára fog az osztrák főboszorkány

2019.01.28. 11:14

Idős asszonyokat vert át három nő Ausztriában úgy, hogy boszorkánynak adták ki magukat, és megtisztulást, valamint rontáslevételt ígértek. Aki nem kért a szolgáltatásukból, azt megfenyegették és megzsarolták, rosszabb esetben felgyújtották a házát. A három, magát boszorkánynak nevező asszony  közül az egyik magyar. Barbarát azzal gyanúsítják, hogy megfojtott egy 72 éves asszonyt, mert az visszakövetelte a pénzét. A gyanúsított beismerte a gyilkosságot, de azt állítja, hogy a szektavezére, Margit T. vette rá, hogy végezzen az áldozattal – írja a Bors.

Az osztrák főboszorkány utolsó kétségbeesésében mindent megpróbál a magyar társára, Barbarára fogni. A nőt gyilkossággal, gyújtogatásokkal és csalásokkal vádolják. Margit T. azt állítja, hogy semmi köze a gyilkossághoz – írja a Bors.

A tett idején ő Kitzbühel Tattagban találkozott egy másik ügyfelével, akivel egy hónappal azelőtt ismerkedtek meg, és beszéltek meg időpontot – mondta egy helyi lapnak az asszony ügyvédje. Margit. T. elismerte, hogy egy házat felgyújtott, de csak azért tette, hogy elüldözze onnan a negatív energiákat. Az asszonyt hamarosan egy orvos is megvizsgálja, hogy kiderüljön, beszámítható-e.

A nőért a családja is megpróbál mindent megtenni. Az anyja a helyi plébánián felszólította a híveket, hogy imádkozzanak a lányáért. Ugyanakkor ennél többet is tett az ügy érdekében.Az egyik misén szó szerint kitépte a pap kezéből a mikrofont, és úgy könyörgött irgalomért.

Az egyházközösség nem hisz neki.

Ezt a nőt már kétszer elítélték, nem tudjuk, hogyan sikerült már megint manipulálnia az embereket. Régebben is pénzt kért mindenkitől egy műtétre, de kiderült, hogy elverte egy kaszinóban – mondta az egyik hívő. A helyi pap megtiltotta, hogy Margit T.-ért imádkozzanak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK