Medvével csavargott két napig egy eltűnt kisfiú

2019.01.28. 10:45

Egy 3 éves amerikai kisfiú, Casey múlt kedden tűnt el egy észak-karolinai erdőben. Két nappal később sikerült megtalálni. Hihetetlen dolgokat mesélt.

A kisfiú kedden tűnt el az után, hogy kiment játszani dédanyja házának hátsó udvarára a húgával és unokatestvérével. Miután a másik két gyerek már Casey nélkül ment vissza a házba, értesítették a hatóságokat. Összesen 600 önkéntes, az FBI dolgozói, búvárok és állami alkalmazottak járták Észak-Karolina keleti erdőit a hideg és esős időben.

Végül csütörtökön találták meg a gyereket egy tüskés bokorban, körülbelül két és fél kilométerre a háztól, ahol rokonaival játszott. A keresőcsapat állítólag meghallotta, ahogyan a kisfiú az anyja után sír, és így sikerült a nyomára bukkanni.

Az eltűnt kisfiú, Casey Lynn HathawayForrás: NCME/Facebook

Miután kórházba szállították, a nagynénje egy Facebook-posztban számolt be a fejleményekről, mint írta:Casey egészséges, mosolyog és beszélget. Azt is elárulta, hogy két napig csavargott egy medvével, akit – mint mondta – Isten küldött, hogy biztonságban legyen. A gyerek erről az élményről számolt be egyébként a hatóságoknak is.