Felakasztotta magát a 13 éves lány, miután összeveszett anyjával a házimunkán

öngyilkos felakasztja magát kötél Egyedi Artúr rejtélyes halála: Mosdóra akasztva találták meg a versenyistállóst
Vágólapra másolva!
Egy brit tinédzser felakasztotta magát, miután anyjával összevesztek a házimunkán – írja a Metro.
Vágólapra másolva!

Egy családi vita után a 13 éves Amber Peat elszökött otthonról, szülei viszont csak másnap, 8 órával később jelentették a rendőrségen, hogy a lány eltűnt.

A lány és édesanyja a takarításon veszett össze, ami után Amber kiviharzott a házból. Holtestét végül három nappal később találták meg a rendőrök: felakasztotta magát.

Amber születése óta a család 11 alkalommal költözött, legutóbb azért, mert azt gyanították, hogy a lányt megkörnyékezte egy pedofil, és ezért akar elszökni otthonról.

A család a lány halála előtt nyaralni volt, ami alatt többször is vitáztak: az egyik alkalommal megtiltották neki, hogy kimenjen a tengerpartra, illetve a kocsi leghátuljába ültették, mikor „csúnyán nézett” apjára. Eltűnése napján a vita odáig fajult, hogy

anyja rácsapta Amberre az ajtót, aki így egyedül maradt az előtérben, nem sokkal később pedig kirohant a házból.

Egyik tanára szerint Amber úgy érezte, hogy szülei a testvéreit jobban szeretik, mint őt, és többet várnak el tőle a házimunkák terén.

„Nagyon drámaian tudott viselkedni, és elég lobbanékony természete volt” – nyilatkozta a Metrónak.

A boncolás során ugyanakkor nem találtak fizikai bántalmazásra vagy mentális betegségre utaló nyomot, illetve alkoholt vagy drogot sem találtak a szervezetében.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot!