Iraki keresztényt gyilkolt egy szír migráns Németországban

illegális bevándorló menekült migráns Németország
Friedland, 2016. április 4. Szíriai menekültek érkeznek a friedlandi fogadóállomásra a közép-németországi Göttingen közelében 2016. április 4-én. Ettől a naptól fogva az Európai Unió és Törökország között március 18-án megkötött megállapodás értelmében a görög hatóságok által elutasított menedékkérőket és a menedékjogi kérelem benyújtásától elzárkózó illegális határátlépőket visszaküldik Törökországba, az EU-tagországok pedig cserében átvesznek Törökországtól ugyanannyi szíriai menekültet, amennyit a görög szigetekről visszaszállítanak Törökországba. (MTI/EPA/Swen Pförtner)
Vágólapra másolva!
Az Origo rendszeresen tudósít a mostanra már szabályos migráns-vallásháborúvá alakult helyzetről, amely Nyugat-Európát jellemzi az utóbbi években. Különösen Németországban követnek el a muszlim migránsok gyilkosságokat keresztények ellen. Karácsony előtt számoltunk be arról, hogy egy kameruni migráns egy keresztény papot gyilkolt meg, Görögországban pedig saját temploma előtt vertek félholtra egy ortodox papot, de rendszeresek a templomok elleni támadások a skandináv országokban, Hollandiában vagy Franciaországban is. Közel egy éve egy franciaországi templomban békésen olvasó idős nőt támadott meg két migráns Allah nevében. Ezúttal az észak-németországi Salzgitter-Lebenstedt városában öltek meg egy 25 éves iraki migránst, a tettes egy 33 éves szír muszlim volt. 
Vágólapra másolva!

A Bild nevű német napilap értesülése szerint szombat este az alsó-szászországi Salzgitter-Lebenstedt városában megöltek egy 25 éves iraki migránst. A rendőrség már másnap elfogta a tettest, egy 33 éves szíriai muszlim migránst. A gyilkosságnak egyértelmű indítéka van, mivel a támadó nehezményezte, hogy a nővére együtt élt az iraki migránssal, aki keresztény volt. Hans Christian Wolters ügyész megerősítette, hogy a háttérben az állhat, hogy a tettes és az áldozat különböző vallásúak volt. Az agyonlőtt iraki ugyanis keresztény volt, míg a barátnője és a bátyja, a gyilkos muszlimok.

A szíriai férfi egyszerűen nem tudta elviselni, hogy a testvére egy „hitetlen” kereszténnyel él, ezért inkább agyonlőtte.

A szíriai migránst hétfőn vették őrizetbe, a rendőrség tanúkat keres. A Bild közzétett egy fotót is, amelyen az elkövetés helyszíne látható krétával körbe rajzolva, ahova a gyászolók virágokat helyeztek.

Szíriai menekültek érkeznek a friedlandi fogadóállomásra a közép-németországi Göttingen közelében még 2016 áprilisában Forrás: MTI/EPA/DPA/Swen Pförtner

Növekvő antiszemitizmus Európában

Éppen szerdán számolt be az Origo arról, hogy a migráció eredményeként nőtt az antiszemitizmus Európában, így Franciaországban is. Ennek ellenére a nyíltan bevándorláspárti köztársasági elnök, Emmanuel Macron további migránsok befogadása mellett foglalt állást. Franciaországban nemcsak a keresztények, hanem a zsidók sincsenek biztonságban, rendszeresek a zsidók elleni támadások, gyilkosságok is. Döbbenetes, hogy

ezek ellen a támadások ellen sem az Európai Bizottság, sem a liberális, befogadó politikát képviselő baloldali véleménydiktátorok sem foglalnak állást,

nem hoznak létre munkacsoportokat, parlamenti vizsgálóbizottságokat, egyszerűen úgy tesznek, mintha nem lenne ilyen. Igazi kommunista megoldás: amiről nem beszélünk, az nincs. Holott Európa szabályos vallásháborúban él, amely egyenes következménye a migrációnak.