Egy repülőgépbe szeretett bele a német nő

2019.01.31. 18:03

Egyre gyakrabban választanak maguknak tárgyat férfi helyett bizonyos nők. Írtunk már korábban csillárral szerelmi viszonyban élő nőről, de akadt olyan is, aki saját diplomájához, vagy éppen a paplanjához akart feleségül menni. Most egy újabb furcsa történetről írt a The Sun, ugyanis egy német nő azt állítja, már öt éve kapcsolatban van egy repülőgéppel, akivel most már össze is házasodna. Ezt a jelenséget egyébként a pszichológusok objektofíliának hívják, ez a tárgyak iránt érzett szerelmi kötődés vagy szexuális vágy fogalma. 

Michele Kobke állítja, egy Boeing 737-800-as szíve választottja már öt éve, és a nő most éppen házasságot szeretne kötni élete szerelmével. A repülőgépet nemes egyszerűséggel „Schatz”-nak nevezte el, ami németül annyit tesz: kincs. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Me and my lover #737 #boeing737lover #737lover #tegel #airport #aviation

Michèle Köbke (@airlover737) által megosztott bejegyzés,

A német nő azt mondta: Az utolsó alkalom, amikor kapcsolatban voltam egy férfival, 2011-ben volt, de ott nem volt szerelem. Schatz az első szerelmem. Ez a legszebb kapcsolat, amit el tudsz képzelni– nyilatkozta. 

„2013 novemberének végén repültem először, és annyira megszerettem a repülőgépeket, annyira izgatott lettem, hogy folyamatosan repülőgépekről készült képeket, videókat néztem” – mesélte Michele, hogy kezdett érdeklődni a gépek iránt. Michele 2014. március 11-én a Tegeli repülőtéren volt, akkor látta meg szerelmét, a Boeing 737-800-as repülőgépet, és azóta is szerelmes belé. 

Schatz olyan szép, és szeretem az aerodinamikáját és megjelenését, különösen a szárnyait– mondta a nő. 

Elismerte, hogy kapcsolata igen költséges, hiszen csak akkor találkozhat szerelmével, ha egy ilyen típusú géppel utazik. „Amikor a repülőgép a hangárban van, vagy éppen a kifutópályán, akkor nem lehetek vele, így nincs sok időnk élvezni egymás társaságát.”

„Össze akarok házasodni a szerelmemmel, és együtt élni vele egy hangárban. Ez egy különleges szeretet, és nem árt senkinek.”

Egyébként Michele otthon Schatz kicsinyített másával, egy repülőgépmodellel alszik.

A család elfogadta már a nő döntését, hogy egy repülőgépet választott magának társául.