Fényűző életmód, a volt MSZP-elnök a Kanári-szigetekre költözhetett

Tóbiás József
MSZP kongresszus
Vágólapra másolva!
A Bors írta meg, hogy Tóbiás József volt MSZP-elnök és családja közösségi oldalainak fotói alapján a Kanári-szigetekre költözött.
Vágólapra másolva!

Tóbiás József felesége, Rába Tímea az egyik közösségi oldalra több fotót is posztolt, amiken bikiniben és napszemüvegben élvezi a napsütést a tengerparton. Hol egyedül, hol férje, hol gyermekei, hol delfinek társaságában.

A képek tanúsága szerint október óta több hetet is ilyen varázslatos körülmények között töltöttek. Ugyan pár fotó eltűnt Rába Tímea oldaláról az elmúlt napokban, azonban lányuk a múlt héten már újra egy hullámzó tenger partjáról jelentkezett be ismerőseinek.

Rába Tímea a Kanári-szigeteken:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#gooddayforeveryone☀️ ❤️

Raba Timea (@rabatimi04) által megosztott bejegyzés,

A lap szerint

minden jel arra utal, hogy nem egy egyszeri vakációról van szó, és az egykori MSZP-elnök elhagyta Magyarországot.

Mint ismeretes, Tóbiás József 2014. július 19-től, a parlamenti és EP-választási vereség után lett a szocialisták elnöke, egészen 2016. június 25-ig. Akkor azonban nem választották újra, miután sima vereséget szenvedett Molnár Gyulától a nyári tisztújításon.

A leváltás mögött az állhatott, hogy párton belüli ellenfelei gyakran kritizálták, amiért nem sikerült növelni az MSZP támogatottságát. Habár azóta kiderült, ez az utódainak sem igazán megy. Ez volt az a tisztújítás egyébként, amikor Botka Lászlót sem szavazták meg a választmány elnökévé.