Liberális véleményterror Hollandiában, már a rendőröket sem kímélik

Amszterdam, terrortámadás, késelés, késes támadás
Officials stand inside a cordonned-off area at The Central Railway Station in Amsterdam on August 31, 2018, after two people were injured in a stabbing incident. Two people were hurt during a stabbing incident at Amsterdam's busy Central Station with the alleged attacker shot and wounded, Dutch police said. / AFP PHOTO / ANP / Remko de Waal / Netherlands OUT
Vágólapra másolva!
Élesen kritizálják a hollandiai Utrecht rendőrségét, amiért jelentéseikben kvázi le merték írni, hogy marokkóiak a gyanúsítottjai egy ügynek, amiben gyerekeket raboltak ki.
Vágólapra másolva!

A város polgármestere, Jan van Zanen nem is győzött bocsánatot kérni a valóság bemutatásáért, mint mondta, nagyon bánja a rendőrség szóhasználatát, illetve szerinte ebben az ügyben igazán kihagyhatták volna az etnikai megjelölést.

A jelentésekben nem megszokott az etnikai hovatartozás említése, kivéve ha eltűnt embert kell keresni. Ilyen esetben ugyanis segíthet a gyorsabb megtalálásban – mondta a városvezető.

A legdurvább az egészben, hogy a hatóságok

nem is azt írták szó szerint, hogy marokkóiak, hanem hogy a gyanúsítottak „marokkói utcai szlenget" használtak beszéd közben.

Természetesen több se kellett a helyi szélsőséges-sorosista, bevándorláspárti politikai alakulatnak, a DENK-nek, egyből ráharaptak a témára és ők támadták meg a rendőrséget, amiért „lemarokkóizta" a gyanúsítottakat.

A háromból az egyik parlamenti képviselőjük és elnökük, a török származású Tunahan Kuzu képes volt olyat is mondani az őt befogadó országban, hogy el kéne takarodnia azoknak az őslakos hollandoknak, akiket zavar Hollandia változó arculata, amiben különböző emberek, különböző háttérrel élnek együtt olyan városokban, mint például Zaandam, vagy annak egyik kerülete Poelenburg.

Az ultra-migránspárti és szélsőbaloldali DENK egyébként arról is ismert, hogy

2016-ban létrehoztak egy ezerfős, az orwelli gondolatrendőrséget idéző, a vélemény- és szólásszabadságot sárba tipró, úgynevezett „rasszizmus rendőrséget",

mivel szerintük túl kevés eljárást indult Hollandiában rasszizmus és egyéb diszkrimináció miatt.

Akkor ennyit a multikultiról és arról, hogy a bevándorlók hogyan szorítják ki az őslakosokat és azok hogyan kerülnek végül áldozatszerepbe. A baloldal pedig csak akkor tűzi ki zászlajára a szólás- és véleményszabadságot, ha az éppen érdekében áll.