A nászúton fedezte fel a csalódott feleség, hogy a férjének mikropénisze van

2019.02.08. 11:59

A pár régimódi kapcsolatban élt, előre megbeszélték, hogy nem fekszenek le egymással addig, amíg össze nem házasodnak. Nem volt jó ötlet. 

Bár se a férfi, se a nő nem nevelkedtek szigorú vallásos családban, mégis úgy döntöttek, csak az után bújnak ágyba, hogy örök hűséget esküdtek egymásnak. Nem vártak sokáig, csak hat hónap telt el az első randi óta, amikor a férfi megkérte a nő kezét. 

A nászúton azonban nem várt meglepetés érte az ifjú arát: kiderült, férje nem büszkélkedhet túl nagy mérettel ágyéktájékon. 

IllusztrációForrás: --

A Mirror szerint a nő becsapva érzi magát. Úgy sejti, a férfi direkt titkolta előle, hogy mikropénisze van, hogy ezzel kösse őt magához. Szerinte a kapcsolatuk elején is minden jel erre utalt.

Volt pár olyan alkalom, amikor közelebb kerültünk egymáshoz, de soha nem jutottunk el odáig, hogy lefeküdjünk. Megpróbáltam, de mindig megállított - mondta a nő a kapcsolatuk elejéről. 

Hozzátette, fogalma sincs, hogyan hozza fel a férje előtt a témát. Nem szégyelli őt a testi adottságai miatt, de úgy érzi, beszélniük kellene a dologról.