Apja holttestével élt együtt hónapokig az 50 éves férfi

Vágólapra másolva!
Az egyik rokon értesítette a rendőröket, mert már hónapok óta nem tudott semmit az idős emberről. Kiderült, hogy a nyugdíjas férfi fia akarta eltitkolni apja halálát. 
Vágólapra másolva!

Az 50 éves Lynn Christopher Little nem jelentette a rendőrségen, amikor 89 éves apja meghalt az Egyesült Államokbeli Oklahoma Cityben.

De később se akarta, hogy kiderüljön az idős férfi halála, ugyanis rendszeresen felvette annak nyugdíját.

Összesen 5700 dollárt (vagyis több mint másfél millió forintot) szerzett így meg. A férfi akkor bukott le, amikor egy másik államban élő rokonuk gyanút fogott, hogy miért nem jelentkezik soha a 89 éves apa. Jelentette a rendőröknek, akik kimentek a család házához - írta meg a Bors a Newsok.com cikke alapján.

A lakásból orrfacsaró bűz áradt, a szobában fekve pedig megtalálták a nyugdíjas már oszlásnak indult holttestét.

A férfit letartóztatták. Nem tudta megmondani pontosan mikor is halt meg az apja. Először azt állította, hogy egy-két hetet töltött a holtteste társaságában, és azért nem jelentette be, mert nagyon megrázta apja halála. Csakhogy a boncolás során kiderült, hogy az idős férfi már hónapok óta halott volt. Little tovább nem hazudhatott, és bevallotta, hogy novemberben - mint később kiderült - kiszáradt az édesapja.