A drogbáró fiatal felesége is ott volt a tárgyalásán

Guzmán mexikói drogbáró felesége (k) távozik egy New York-i bíróságról 2019. február 12-én, ahol folytatódik Guzmán büntetőpere. Az esküdtszék bűnösnek találta az egyik legnagyobb mexikói kábítószer-maffiát, a Sinaloa-kartellt irányító, Köpcös becenevű Guzmánt. A drogbárót 2017. január 20-án adták ki az Egyesült Államoknak, ahol gyilkosságra felbujtás, kábítószer-kereskedelem, bűnszervezetben való részvétel és pénzmosás miatt akarják felelősségre vonni.
Vágólapra másolva!
Ahogy megírtuk, bűnösnek találta az esküdtszék Mexikó egykori drogbáróját, a Köpcös (El Chapo) néven elhíresült Joaquín Guzmánt. A New Yorkban tartott a tárgyaláson ott volt a 61 éves férfi fiatal felesége is.
Vágólapra másolva!
Guzmán mexikói drogbáró felesége (k) távozik egy New York-i bíróságról 2019. február 12-én, ahol folytatódik Guzmán büntetőpere. Az esküdtszék bűnösnek találta az egyik legnagyobb mexikói kábítószer-maffiát, a Sinaloa-kartellt irányító, Köpcös becenevű Guzmánt. A drogbárót 2017. január 20-án adták ki az Egyesült Államoknak, ahol gyilkosságra felbujtás, kábítószer-kereskedelem, bűnszervezetben való részvétel és pénzmosás miatt akarják felelősségre vonni Forrás: MTI/AP/Seth Wenig