Bosszút álltak a csecsemőgyilkoson - Úgy végezte, ahogy a kisbaba, akit megölt

2019.02.19. 20:59

Elképesztő kegyetlenséggel, 176 szúrással ölte meg a mindössze 15 hónapos kisbabát egy férfi.
Ráadásul nem késsel, vagy valamilyen szúró eszközzel, hanem egy csavarhúzóval gyilkolta meg a kislányt. David Gautot letartóztatták, és 32 évre börtönbe zárták. Azonban miután kiengedték, nem sokáig élvezhette a szabadságot. Tavaly augusztus 2-án két férfi bosszút állt a kisbabán: brutálisan meggyilkolták az akkor 54 éves Gautot.

A tárgyaláson elhangzott, hogy a kisbaba még élt, amíg 150-szer megszúrta gyilkosa a csavarhúzóval. De miután a csecsemő meghalt, még 26-szor megszurkálta. Az ügyész elmondta, hogy a gyerek koponyáját, szemét, a nyakát és a szája környékét érték a szúrások. Olyan szörnyű látványt nyújtott, hogy az esküdtszéknek meg sem mutatták az összes fényképet, amelyet a helyszínelés alatt készítettek. Sőt, először el sem tudták dönteni, hogy hány késszúrás végzett a kisbabával - írja a Metro

A borzalmas gyilkosságért 32 évnyi börtönre ítélték a férfit. Le is ülte a büntetését, de két évvel később szomszédai megtudták, hogy mit tett, és bosszút álltak rajta. Pár órával később, 2018. augusztus 2-án David Osborne lakásában halálra szurkálták. 

Gaut hat héttel halála előtt költözött be a lakásába, a szomszédjainak azt hazudta, hogy azért ült börtönben, mert megölt egy katonát. De Kyle Alford és élettársa, Samantha Jenkins utánanézett, és megtalálták a nevét egy weboldalon, a Black Kalendaron, ahol a brit gyilkosságokat teszik közzé. A pár elmondta ezt a tömbház többi lakójának, az 51 éves David Osborne-nak és a 23 éves Ieuan Harley-nak is, akik Osborne lakásában voltak ekkor. Harley azt mondta neki, hogy meg akarja vágni Gautot. Áthívta Osborne lakásába, majd késsel támadt a csecsemőgyilkosra.

Legalább százötven késszúrással végzett vele, majd még huszonötször megszúrta a holttestet, végül a körmeit is levágta. Az egyik kést olyan erővel nyomta a testébe, hogy Gaut szegycsontjába tört. 
David Osborne állította, hogy ő a konyhában volt, amikor meghallotta Gaut kiáltását. Harley éppen akkor támadta meg. Osborne belépett a nappaliba, és meglátta, ahogy Harley Gaut testén állva egy véres kést szorongat.

Osborne megkérdezte Harley-t, hogy mi a fenét csinál a lakásában, mire a férfi azt válaszolta:
Ne aggódj, feltakarítunk mindent!"Aztán folytatta a szurkálást. Amikor végzett, kivonszolta a testet a folyosóra, és fehérítővel próbálta meg eltüntetni a vért. Körülbelül 30 perccel később csatlakozott hozzá Darran Evesham is, aki már részegen érkezett a lakásba, és utána is ivott.

A három férfi kivitte a ház mögé a holttestet, zoknival a kezükön, majd

megpróbálták felmosni a lakásban a vérnyomokat, megsemmisíteni a ruhákat és felgyújtani az autót is, hogy így tűntessenek el minden bizonyítékot.

Mégis elfogták őket, ugyanis a rendőrök megtalálták egy folyóparton az összevérezett ruhákat, egy táskában pedig véres törülközőket és lepedőket. Egy, a folyóhoz közeli bolt kamerája pedig felvette, ahogy Osborne és Harley együtt vásárolnak.

Harley tagadta a gyilkosságot, és azt állította, hogy egy másik szobában aludt, mialatt Gautot megölték.Evesham, akit korábban a per során már tisztáztak a gyilkosság vádja alól, tagadta, hogy segített volna a másik két férfinak megszabadulni a holttesttől.

Hétfőn a bíróság megállapította, hogy Gaut szomszédja, az 51 éves David Osborne nem bűnös a gyilkosságban. Az NCC esküdtszéknek öt órába telt, hogy döntést hozzanak a három hete tartó perben. Az ítéletet március 25-én hirdetik ki, addig a vádlottak őrizetben maradnak.