Egy párt vettek őrizetbe Dél-Kaliforniában, ugyanis a hatóságok szerint forró szószokkal, paprikákkal és egyéb módon is kínozták a nő gyerekeit. A 25 éves anya és 37 éves barátja 2017 szeptembere óta bántalmazták az 5 és 7 éves gyerekeket – olvasható az amerikai Foxnews oldalán, mely a greenville-i rendőrség közleményére hivatkozik. 

Két amerikai kisgyereket vesznek el az anyjától, mert a gyanú szerint évekig bántalmazták őket.

Állítólag a nő az élettársával együtt kínozta a gyerekeket, csípős szószokkal és paprikákkal terrorizálva őket.   

Az egyik gyerek azt mondta, hogy miután alvás közben a kanapéra vizelt, büntetésként csípős paprikát dörzsölt a nemi szervére a nő barátja, égést okozva ezzel. Másik esetben csípős szószt dörzsölt szét a gyerek fején, beleértve a szemét és a száját is, hányást idézve ezzel elő – közölte a rendőrség. 

A bántalmazások közé tartozik a gyerekek megverése és megrúgása, lábon lövése BB fegyverrel (kicsi acélgolyókat kilövő engedélymentes pisztoly), valamint az extrém hideg és meleg vízzel való fürdés is a büntetések közé tartozott a rossz viselkedés miatt.

Sabrina Irene Emericket és barátját, Robert Earl Kailiala Saladagát azzal is vádolják, hogy többször is párnát tartottak a gyerekek arcához, majdnem megfojtva őket ezzel. 

A kegyetlen párt nélkülözéssel, kínzással és elhanyagolással (a férfit minősített és súlyos testi sértéssel is) vádolják, de elengedték őket, miután letették a 25 ezer, illetve 10 ezer dolláros óvadékot.