Muszlim migránsok két spanyol nőt akartak megerőszakolni

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
A spanyol hatóságok hétfőn lekapcsoltak egy marokkói migránst, aki egy 24 éves szociális munkást akart megerőszakolni, egy nappal korábban pedig egy 48 éves pakisztáni támadott meg egy nőt egy valenciai parkolóban.
Vágólapra másolva!

A marokkói muszlim migránst egy „ifjúsági központban" kapták el Palma de Mallorcán, ahová egy csónakkal érkezett.

Az illegális bevándorló teljesen pucéran közelítette meg a 24 éves szociális munkást,

akit fogdosni kezdett, betuszkolta a fürdőszobába, közben a lány sikoltozni kezdett, de nagy nehezen ki tudott szabadulni.

Amint a rendőrség értesült a támadásról, egyből a központba mentek, ahol letartóztatták a migránst. Érdekesség, hogy ugyanezt a bevándorlót két héttel korábban már letartóztatták, akkor zaklatásért és „veszélyes fenyegetésekért".

Szinte hihetetlen, de a közveszélyes bevándorló ezek után is szabadon járkálhat, és várja a tárgyalását.

Vasárnap pedig a valenciai rendőrség kapcsolt le egy 48 éves migránst, miután megtámadott egy nőt, akire a parkoló menedzsere talált rá a földön, miközben segítségért kiáltozott, és a nadrágja félig le volt tolva.

Kiderült, hogy a nő még aznap délután megismerkedett egy férfival, akivel megittak pár italt. Ezután

a bevándorló felajánlotta neki, hogy hazaviszi a kocsijával, ám a parkolóban elkezdte fogdosni a nő melleit, letolni nadrágját és megpróbálta megerőszakolni.

De mivel az áldozat ellenállt, így a migráns elmenekült. A rendőrség a nyomozás során kiderítette, hogy az elkövető pakisztáni bevándorló, jelenleg tárgyalására vár.

Spanyolországban különösen az után szabadult el a migránsbűnözés, hogy kormányra került Soros György bevándorláspárti cimborája, akinek esze ágában sem volt a határok védelme. És mivel Olaszországban Matteo Salvini belügyminiszter szinte teljesen felszámolta az illegális bevándorlást, az észak-afrikai és szubszaharai migránsoknak az ibériai ország lett az első számú célpontja.

De mivel a spanyolok sem hülyék, a sorosista Perdo Sanchez miniszterelnöknek bő fél év regnálás után előrehozott választásokat kellett kiírnia, mert a migránsok által elkövetett bűncselekmények gyakorlatilag napi szinten tartják terrorban a helyieket. Szeptemberben konkrétan nem volt olyan nap, hogy a migránsok ne követtek volna el valamilyen bűncselekményt.