Angela Merkel jelenlegi német kancellár kijelölt utódja, a Német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke, Annegret Kramp-Karrenbauer, akit mindenki csak AKK-nek becéz, egy gendersemleges mosdóval viccelődött az SWR regionális közszolgálati médiumban. A viccből óriási botrány lett, a meleglobbi egyből rátámadt, a baloldal szerint emiatt már nem alkalmas arra, hogy kancellár legyen.

Kramp-Karrenbauer a baden-württembergi Stockach nevű kisváros farsangi karneválján vett részt, amelyre szokás magas rangú politikusokat meghívni, akik vádlottként gúnyt űznek a bírósági tárgyalásokból.

A CDU új vezetője fekete ruhát öltött magára, melyet egy piros svájci sapkával egészített ki, majd egy 30 perces beszédet mondott, amelyben kifigurázta az Európai Unió diszkriminációellenes és úgynevezett gendertörvényeit.

Volt valaki mostanában Berlinben? Látnátok, hogy a latte macchiato frakció külön mosdókat hozott lére a harmadik nemnek. Ez azoknak a férfiaknak való, akik nem tudják eldönteni, hogy ülve vagy állva pisiljenek  – mondta a politikus a közönségnek.

Az összegyűlteknek tetszett AKK vicce, nevettek és tapssal jutalmazták a politikust.

Az eurómilliárdokból kitömött LMBTQ-aktivisták emiatt persze azonnal hisztizni kezdtek Németország-szerte. Természetesen beállt mögéjük a Baloldali Párt (Die Linke), a Zöldek és az liberális FDP is.

Kramp-Karrenbauer vicce csak még egy indok arra, hogy megakadályozzuk kancellárrá választását – kommentálta az eseményeket a Baloldali Párt vezetője, Dietmar Bartsch.

A szabaddemokraták (FDP) kínosnak nevezték az esetet, majd Kramp-Karrenbaueren azt kérték számon, hogy nehéz lenne-e úgy viccet mesélni, hogy közben nem bántja a kisebbségeket.

A Zöldek is hasonlóan kommentálták az eseményeket.

Később persze csatlakozott a baloldali és liberális pártok meleglobbi által vezérelt hadjáratához a jelentős részben álhíreket gyártó úgymond mainstream „média" is.A jelek szerint jobb, ha valaki nem viccelődik az „LMBTQ-közösséggel", mert akkor már kancellárnak (sem) megfelelő.

A CDU vezetőjét egyébként 2018 végén megválasztották Miss Homofóbiának, mivel a melegházasság bevezetése ellen szavazott.

Kramp-Karrenbauer zur "Miss Homophobia 2018" gekürt

656 Views Zum Thema: Das sind die Vorjahresgewinner der Abstimmung Aus mehreren Vorschlägen wurden bei einer Online-Befragung fünf Personen zur Wahl nominiert: CDU-Chefin Annegret Kramp-Karrenbauer (56), AfD-Fraktionschefin und Vorjahresgewinnerin Alice Weidel (39), der österreichische Sänger Andreas Gabalier (34), Papst Franziskus (82) und die AfD-Politikerin Nicole Höchst (48).

Ebből az esetből is óriási botrányt csináltak a baloldali és liberális pártok, illetve a „médiájuk", hiszen ők csak ilyen jellegű álproblémákkal tudnak foglalkozni az emberek valódi gondjai helyett.