Merkel utódja viccelt a gendersemleges mosdókkal kapcsolatosan, óriási botrány lett belőle

CDU committee meetings elections Hesse parties UNION brb Ibn CDU state election POLITICS POL
Angela Merkel és Annegret Kramp-Karrenbauer
Vágólapra másolva!
Angela Merkel jelenlegi német kancellár kijelölt utódja, a Német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke, Annegret Kramp-Karrenbauer, akit mindenki csak AKK-nek becéz, egy gendersemleges mosdóval viccelődött az SWR regionális közszolgálati médiumban. A viccből óriási botrány lett, a meleglobbi egyből rátámadt, a baloldal szerint emiatt már nem alkalmas arra, hogy kancellár legyen.
Vágólapra másolva!

Kramp-Karrenbauer a baden-württembergi Stockach nevű kisváros farsangi karneválján vett részt, amelyre szokás magas rangú politikusokat meghívni, akik vádlottként gúnyt űznek a bírósági tárgyalásokból.

A CDU új vezetője fekete ruhát öltött magára, melyet egy piros svájci sapkával egészített ki, majd egy 30 perces beszédet mondott, amelyben

kifigurázta az Európai Unió diszkriminációellenes és úgynevezett gendertörvényeit.

– mondta a politikus a közönségnek.

Az összegyűlteknek tetszett AKK vicce, nevettek és tapssal jutalmazták a politikust.

Az eurómilliárdokból kitömött LMBTQ-aktivisták emiatt persze azonnal hisztizni kezdtek Németország-szerte.

Természetesen beállt mögéjük a Baloldali Párt (Die Linke), a Zöldek és az liberális FDP is.

– kommentálta az eseményeket a Baloldali Párt vezetője, Dietmar Bartsch.

A szabaddemokraták (FDP) kínosnak nevezték az esetet, majd Kramp-Karrenbaueren azt kérték számon, hogy nehéz lenne-e úgy viccet mesélni, hogy közben nem bántja a kisebbségeket.

A Zöldek is hasonlóan kommentálták az eseményeket.

Később persze

csatlakozott a baloldali és liberális pártok meleglobbi által vezérelt hadjáratához a jelentős részben álhíreket gyártó úgymond mainstream „média" is.

A jelek szerint jobb, ha valaki nem viccelődik az „LMBTQ-közösséggel", mert akkor már kancellárnak (sem) megfelelő.

A CDU vezetőjét egyébként 2018 végén megválasztották Miss Homofóbiának, mivel a melegházasság bevezetése ellen szavazott.

Kramp-Karrenbauer zur "Miss Homophobia 2018" gekürt

656 Views Zum Thema: Das sind die Vorjahresgewinner der Abstimmung Aus mehreren Vorschlägen wurden bei einer Online-Befragung fünf Personen zur Wahl nominiert: CDU-Chefin Annegret Kramp-Karrenbauer (56), AfD-Fraktionschefin und Vorjahresgewinnerin Alice Weidel (39), der österreichische Sänger Andreas Gabalier (34), Papst Franziskus (82) und die AfD-Politikerin Nicole Höchst (48).

Ebből az esetből is óriási botrányt csináltak a baloldali és liberális pártok, illetve a „médiájuk", hiszen ők csak ilyen jellegű álproblémákkal tudnak foglalkozni az emberek valódi gondjai helyett.