Sokkoló videót tett közzé a brazil elnök, hogy megmutassa a riói karnevál beteges, pornográf arcát - videó

2019.03.07. 17:59

Saját Twitter-oldalán tett közzé egy felkavaró videót Jair Bolsonaro, az ősszel nagy többséggel megválasztott, új brazil elnök. A kampányában is a borzalmas brazil közbiztonság, a bűnözés és az ország morális szétesése elleni fellépést ígérő elnök azt akarta a sokkoló videóval megmutatni, hogy a közhelyes riói karneválboldogság-jelenetek messze nem mutatják a teljes igazságot. Bolsonaro a videóval is arról beszélt, mi az az erkölcsi züllés, amit elutasít, ami ellen küzdeni akar.

A videó 40 másodperces. A felvételeken az látszik, hogy három férfi táncol egy taxidroszt tetején, a nyílt utcán, a riói karneválon. (Az elnök Twitter-üzenetéből kiderül, hogy a felvétel március 4-én, tehát most hétfőn készült.) Az egyik férfin szadomazo-jellegű bőrruhát visel, de alsónemű nincs rajta. Bedugja az ujját a végbelébe, aztán megint táncol egy kicsit. A mellette levő férfi ezután előveszi a péniszét, a szadomazo-ruhás pedig előrehajol, a férfi pedig levizeli a fejét. A felvétel itt látható, de valóban csak erős idegzetűek nézzék meg:

A sokkoló videót már több mint 5 millión látták. Bolsonaro elnök, aki kíméletlen harcot indított a bűnözés és a drog ellen, a riói karnevál visszataszító arcát is meg akarta mutatni. Így fogalmazott: "Kényelmetlenül érzem magam, hogy ezt megosztom, de meg kell mutatnunk az igazságot."