Szelvénye becsületes megtalálóját keresi egy amerikai lottónyertes

Michael J. Weirsky
Michael J. Weirsky a sajtótájékoztatón
Vágólapra másolva!
A boltban felejtette a szelvényét az az amerikai lottónyertes, aki évek óta lottózik, most viszont egy csapásra dollármilliárdossá vált. A szelvény becsületes megtalálóját keresi, ugyanis nemcsak köszönetet szeretne mondani, hanem meg is szeretné ajándékozni a tisztességes ismeretlent. 
Vágólapra másolva!

Jótevőjét keresi az a New Jersey-i lottónyertes, aki a boltban felejtette kitöltött szelvényét, de valaki megtalálta, és átadta a bolt személyzetének, hogy őrizzék meg számára, ha visszatérne.

Sajtótájékoztatón jelentette be az 54 éves munkanélküli Mike Weirsky, aki egy hete 273 millió dollárt, mintegy 77 milliárd forintot nyert a Mega Millions szerencsejátékon, hogy múlt csütörtökön vásárolta a szelvényt Phillipsburgben, egy benzinkút shopjában, de annyira elvonta a figyelmét a mobilozás, hogy

a kitöltés után ottfelejtette a szelvényt a boltban.

Mikor pénteken visszatért, és igazolta, hogy ő a tulajdonosa, a bolt alkalmazottja visszaadta neki a nyertes szelvényt. Weirsky boldogan adta ország-világ tudtára:

hozzátéve, hogy szeretné megajándékozni a becsületes megtalálót, de hogy mit ad neki, azt csak vele akarja közölni.

Weirsky, aki évek óta lottózik, vasárnap ellenőrizte a szelvényt, és akkor tudta meg, hogy megütötte a főnyereményt. Mivel nem hitt a szemének, még aznap este, a hóviharban visszament a boltba, ahol megerősítették, hogy ő nyert.

Jól jött a pénz a munkanélküli nyertesnek

Az egy csapásra dollármilliomossá lett férfi arról is beszélt, hogy tavaly ősszel vált el, korábban évekig ő volt otthon a közös gyerekkel, míg a felesége dolgozott.

Egy éve keres munkát, de még interjúra sem hívták el sehova.

A pénzből először magának vesz egy új autót, aztán édesanyjának is, és anyja lakását is fel akarja újítani. Egyébként meg hátradől és élvezi az életet,

az ügyvédjére és szakemberekre bízza, hogy mit tegyen a vagyonnal.

Az exfeleség közben jelezte, hogy volt férje 273 millió dolláros vagyona, pontosabban nyereménye ellenére nem tervez visszamenni egykori házastársához.