Tizenöt késszúrással végzett 11 éves kislányával egy anya

Rose Alcides Rivera, megölte lányát
Vágólapra másolva!
Azzal vádolnak egy nőt a floridai hatóságok, hogy halálra szúrta 11 éves lányát. A nő azt mondta a nyomozóknak, hogy azért ölte meg lányát, hogy visszatartsa a szextől – olvasható a kanadai napilap, a Toronto Sun oldalán. 
Vágólapra másolva!

A 28 éves Rose Alcides Rivera vasárnap reggel kért segítséget egy orlandói kórházban lánya számára, de a többszörösen megszúrt lány akkor már halott volt. A nő az őrizetbe vétele előtt a kórházi dolgozókra is kést rántott.

Az anyát előre megfontolt, szándékos emberöléssel gyanúsítják.

Rose Alcides Rivera, aki megölte lányát, mert azt hitte, hogy szexelt egy férfivel Forrás: Orange County Sheriff's Office

A lány hátán 15 késszúrást fedeztek fel, egyet pedig a jobb karján. A helyi seriffiroda nyomozói szerint az incidens vasárnap reggel kezdődött, amikor a nő egy férfihoz vitte a lányát, azzal vádolva őket, hogy szexuális kapcsolatot létesítettek, tanúk szerint azonban a lány tagadta, hogy bárkivel is szexelt volna.

A nő először tagadta, hogy ő ölte volna meg lányát, később azonban elismerte, hozzátéve, hogy szerinte a lánya már a mennyben van.

Azt is elismerte, hogy nem látta, hogy lánya szexelt volna-e a férfival.

A hatóságok szerint a gyilkos nőnek volt egy felszínes vágás a kezén, de azt önmagának okozhatta.