Főnökével szexelt a rendőrnő, miközben a kislánya meghalt a forró autóban

2019.03.19. 13:24

Emberölésben találta bűnösnek, és húsz év börtönt rótt ki a bíróság arra az amerikai rendőrnőre, aki három éve több órára magára hagyta a kislányát, miközben ő a főnökével szexelt. A hároméves kislánya az átforrósodó autóban meghalt. 

A rendőrnőt, Cassie Barkert az eset után azonnal kirúgták, mint ahogy főnökét, Clark Ladne-t is.

Mint kiderült, ráadásul nem is ez volt az első eset, amikor magára hagyta a kislányát, Cheyenne-t a bezárt autóban, akkor azonban megúszta egy felfüggesztéssel - írta a CBS News.

A bíróság a hétfőn kihirdetett ítéletben emberölésben találta bűnösnek Barkert, és húsz év börtönre ítélte. Az ügy ismertetése szerint Barker 2016. szeptember 30-án négy órára magára hagyta a lezárt rendőrautóban az akkor hároméves gyermekét, miközben ő felment a főnöke lakására. A szex után elaludtak, a gyermek pedig elájult az egyre forróbb autóban.

Képek a tárgyalásról:

A légkondiciónáló állítólag be volt kapcsolva, de nem hűtötte le az autót. A gyermeket hiába szállították be a legközelebbi kórházba, már nem tudták megmenteni az életét.  Ladne később azt vallotta, nem tudta, hogy a kislány az autóban maradt. 

A kislány édesapja azt mondta: minden alkalommal, amikor behunyom a szemem, látom ahogy a kislányom mosolyog, hallom a nevetését, aztán látom, hogy ez a mosoly, ez a nevetés szenvedésbe fordul. Egy szülőnek meg kell védeni a gyermekét, de Cheyenne meghalt, mert az anyja nem védte meg őt. Nem egyszer, hanem kétszer.