Anne Brokenbrow soha nem szegte meg a törvényt. Mégis boldogan mosolygott, amikor a rendőrök letartóztatták, majd a rendőrautóba ültették. A 104 éves nőnek ugyanis régóta ez volt az álma.

A 104 éves Anne Brokenbrow demenciában szenved, egy bristoli idősek otthonában él. Egy jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, ahol az időseket megkérték, írják le, mi a legnagyobb kívánságuk.

A nő azt írta:

A kívánságom, hogy letartóztassanak. 104 éves vagyok, és még soha nem álltam a törvény rossz oldalán.

Az idősek kívánságait tartalmazó cetliket egy közeli bevásárlóközpontban akasztották ki. Brokenbrow kérése hamar népszerűvé vált az interneten, és eljutott a helyi rendőrkapitányhoz is, aki megígérte, hogy le fogják tartóztatni - írja a Sky News.

Az idős nő álma valóra is vált, amikor rendőrtisztek jöttek érte az otthonba. Felolvasták a jogait, bilincset tettek rá, majd a rendőrautóba ültették, és bevitték a kapitányságra.

A nő azt mondta, a rendőrök nagyon kedvesek voltak: „Csodálatos és érdekes napom volt. Soha nem történt velem ehhez hasonló."

Brokenbrow azt is elmondta, milyen érzés bűnözőnek lenni: mint mondta, ezentúl sokkal óvatosabb lesz, jobban fog figyelni arra, mit mond, és mit tesz.