Őrült megoldással próbálta becsapni a rendőröket egy férfi Amerikában

Egyetemre készült a 19 éves lányt, akit egy pótkerék zúzott össze az M1-esen rendőrség sziréna rendőrautó
Vágólapra másolva!
Dél-Karolinában egy ittas férfi úgy próbálta átverni a rendőröket, hogy AXE dezodort fújt a szájába, hátha ezzel leplezni tudja az alkohol szagát. A terv nem sikerült. Majdnem tíz üres sörösüveget találtak az autó padlóján.  
Vágólapra másolva!

Az eset szombat éjszaka történt a dél-karolinai Spartanburg megyében, amikor az ittas sofőr nagy sebességgel váltott sávot egy seriffhelyettes mellett.

A Spartanburg megyei seriffhivatal jelentése szerint az Efren Mencia-Ramirez névre hallgató férfi dezodort fúj a szájába, amikor megközelítették az autót,

nyilvánvalóan azzal a szándékkal, hogy ne érezzék rajta az alkoholt.

Az autó padlóján 12 sörösüveget találtak, abból majdnem 10 üres volt – számol be róla a dél-karolinai napilap, a The State.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A jelentés szerint a részeg sofőr lábai között is volt egy üveg, és a beszélgetés folyamán az alkoholos befolyásoltság jeleit mutatta. Ittas vezetés miatt őrizetbe vették, miután többszöri alkalommal sem sikerült megszondáztatni.

Később a seriff székhelyén elvégzett légzésteszt alapján

0,15 ezrelékes alkoholtartalmat mutattak ki, mely a dél-karolinai szabályok szerint közel kétszer nagyobb a megengedettnél.

Ittas vezetéssel vádolják, de a férfi biztosításával és a vezetői engedélyével is gondok akadtak.