Összerugdosta a kutyáját az Instagram-modell, elítélték

2019.03.31. 16:38

A Instagram-modellt, Keevonna Wilsont állatkínzással vádolták meg, miután 2017 szeptemberében videóra vették, ahogy újra és újra megrúgja a Chastity névre hallgató shizu-yorkshire terrier keverék kutyáját egy liftben a floridai Aventurában. A kutya gyomra megsérült, és a Miami–Dade megyei állatvédők elvették a Wilsontól.

 A nőt 54 ezren követik a népszerű közösségi oldalon. Tőlük kért bocsánatot egy hosszú posztban, amit szombaton tett közzé. Azt mondta, hogy rossz döntést hozott, amikor megrugdosta az állatot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#KeevonnaWilson

Kee (@flawlesssworld) által megosztott bejegyzés,

Egyetértett abban, hogy négy év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, a 600 dolláros pénzbírság mellé. A tárgyalásán elmondta, hogy mérges volt a kutyára, mert az bepisilt a liftben, ezért bántotta a kis keverék kutyát. Az ügyvédje szerint sem akarta komolyan bántani az állatot.

Az eset után a nő indulatkezelési terápiára járt, hogy megtanulja kezelni a feszültséget.

Keevonna WilsonForrás: Police Department/Miami-Dade Corrections


Elvesztettem a legjobb barátomat , aki az én haragom miatt szenvedett."Hozzátette, hogy mindenkinek kérjen segítséget, mielőtt túl késő lenne, és hogy az élete hátralevő részében együtt kell élnie a rossz döntésével. 

Jogosan fizettem a hibáimért; most teszek egy újabb lépést, amivel azokat a kutyákat szeretném segíteni, akiket korábban bántalmaztak."

Wilson egy olyan videót is közzétett, amelynek Chastity volt a képaláírása, a következő szöveg mellett:

Mindig szeretni fogom.  

Korábban egyébként egy olyan videót is posztolt magáról, amelyben hagyja a kutyájának, hogy az arcát és a száját nyalogassa.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I’ll always love her ❤️

Kee (@flawlesssworld) által megosztott bejegyzés,