„Adjanak rá inkább egy muszlim fejkendőt” – mondta a szülőknek az iskolaigazgató, akik azért fordultak hozzá, mert bántalmazták a kislányukat a muszlim osztálytársai – írja a Bild.

A német Bild járt utána azoknak az eseteknek, amikor a berliniek – vagy más német települések lakosai – olyan vallási indíttatású iskolai bántalmazásról, megalázásról számoltak be, amelynek elkövetői muszlimok, az áldozatok pedig kizárólag német nevet viselő gyerekek.

Michael Müller, Berlin bevándorláspárti szociáldemokrata polgármestere azt állította a Tagesspiegelnek, hogy ezek elszigetelt esetek. A Bild ugyanakkor alapos elemzésében arra a következtésre jutott, hogy nem egyedi, hanem tömegesen előforduló esetekről, valós társadalmi problémáról van szó.

A berlini és más német nagyvárosi iskolákban rohamosan terjednek az iszlám szokások, így a lányok részére az arcot elfedő nikáb használata, és aki ezt nem viseli, azt sok esetben megtámadják, összeverik.

A Bild hangsúlyozza, hogy nemcsak berlini jelenségről van szó, ugyanis nagyon sokan fordultak hozzájuk Németország legkülönbözőbb részeiről és számoltak be hasonló esetekről. Mivel a szülők jelentős része fél a következményektől, és attól, hogy a politikai korrektség liberális őrei lecsapnak rájuk, ezek általában anonim bejelentések. Ugyanakkor mind arról tanúskodik, hogy Németországban a nem muszlimok közül sokan félni kezdtek, aggódnak gyerekeik miatt, akiket napi szinten aláznak meg az iskolákban, mert nem viselik a muszlim kendőt.

„Adjanak rá fejkendőt, és minden megoldódik!”

Egy frankfurti anya arról számolt be, hogy a lányát folyamatosan alázták és bántalmazták a muszlim migráns diákok az iskolában, mert nem hord kendőt. A napi szintű fenyegetések odáig fajultak, hogy a kislányt ki kellett venni az iskolából. És vajon mi volt az oka annak, hogy bántották, tette föl a kérdést az anya? „Az, hogy szőke haja volt, nem viselt kendőt és német-héber nevet visel, miután keresztény családról van szó” – hangzik a válasz.

Az általános iskolás kislány a folyamatos terrorizálás miatt idegösszeomlást kapott, folyamatosan sírógörcsök és pánikrohamok gyötörték. Amikor a szülők az iskola igazgatójához fordultak, ő csak annyit mondott, hogy nem kötelező megmondani, hogy német a kislány, különben is, adjanak rá egy fejkendőt, és minden megoldódik. A család végül a nyugalom érdekében inkább iskolát váltott.

A Bild megkeresésére az iskola egyébként még csak nem is reagált.

Nem akarnak a befogadó ország szokásainak megfelelően élni

Ebből is látszik, hogy akár a többi migránsbefogadó országban (pl. Franciaország, Belgium, Hollandia, Svédország, Dánia) a bevándorláspárti politikai elit Németországban is fordított integrációt akar a társadalomra rákényszeríteni. Nem a migránsoknak kell az adott ország szokásait átvenni és az adott ország szabályainak megfelelően élni, hanem az ottani lakosoknak kell a migránsok szokásaihoz idomulni. Dániában pl. egy tradicionális dán népdalt tiltottak be, mert a dalban egy „szőke kislányról” énekeltek, és ez sértette a főiskola migráns hátterű oktatóját.

Semmilyen integráció sincs

Az ellenőrizetlen migráció képtelen helyzetet idézett elő Németországban is, ahol semmilyen integráció nem működik, folyamatosan növekszik a bűnözés és a lakosság félelme. A Migrációkutató Intézet kimutatása szerint „az első számú európai célországnak” tekinthető Németországba 2015-ben és 2016-ban több mint 1,2 millióan érkeztek, ennek nyomán a bevándorló hátterű népesség 18,6 millióra nőtt 2016-ban.

A migrációs krízis látványos negatív következményekkel jár minden fogadó országban. A rendelkezésre álló adatok alapján minden előzetes várakozástól elmarad a Németországba érkezettek munkaerőpiaci integrációja: 2017 tavaszán a menekültstátuszban részesítettek foglalkoztatási rátája csupán 18% volt, azaz, még az sem mondható el, hogy minden ötödik migráns dolgozna Németországban.