Málta és Olaszország is elküldte a Soros-hajót, aztán mégis kikötöttek

Cagliari, bevándorlók
Migrants arrive in the port of Cagliari, Sardinia, aboard rescue ship "Aquarius", on May 26, 2016, two days after being rescued near the Libyan coasts. The Aquarius is a former North Atlantic fisheries protection ship now used by humanitarians SOS Mediterranee and Medecins Sans Frontieres (Doctors without Borders) which patrols to rescue migrants and refugees trying to reach Europe crossing the Mediterranean sea aboard rubber boats or old fishing boat. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Négy európai uniós tagország megegyezett a Máltánál veszteglő egyik Soros-hajó 62 utasának egymás közötti elosztásáról, így a hajó tíz nap után kiköthet Máltán, a migránsokat pedig továbbszállítják – jelentette be szombaton a máltai kormány. Így kis sikert könyvelhet el a migránsokat szállító Sea-Eye nevű német álcivil Soros-szervezet. Málta azért tiltakozott a kikötés ellen, mert kormánya szerint a hajónak Tunéziába kellett volna mennie a kimentett emberekkel a tengerjog szerint, mivel ott van a mentés helyszínéhez legközelebbi biztonságos kikötő. A Sea-Eye nevű Soros-szervezet már Líbia partjainál felvette a bevándorlókat.
Vágólapra másolva!

Továbbra sem állnak le Soros György migránshajói, amelyek folyamatosan taxiztatják a migránsokat Európába.

Az Európai Bizottság koordinációjával és Málta együttműködésével az Alan Kurdi civil hajón lévő migránsokat szétosztják Németország, Franciaország, Portugália és Luxemburg között. A migránsok közül senki nem marad Máltán – olvasható a kormány közleményében.

Az Alan Kurdiról egy máltai hajóra szállítják át az utasokat, és az viszi őket a parthoz – mondta egy meg nem nevezett máltai diplomata az AP hírügynökség szerint.

Málta azért nem engedte eddig kikötni a partjainál a civil mentőhajót, mert kormánya szerint a hajónak Tunéziába kellett volna mennie a kimentett emberekkel a tengerjog szerint, mivel ott van a mentés helyszínéhez legközelebbi biztonságos kikötő.

A Sea-Eye német civil szervezet hajóját, az Alan Kurdit Olaszország sem engedte kikötni. Amin nincs is mit csodálkozni, hiszen, ahogy arról korábban beszámoltunk, a Sea-Eye a Sea-Watchcsal együtt többek közt Soros György által finanszírozott bevándorláspárti szervezet.

Ezek a szervezetek, ahogy arról korábbi cikkünkben már beszámoltunk, rendszerint a hajó kapacitásánál jóval több migránst vesznek fel.

Az elmúlt két évben több mint 14 000 migránst vettek fel és taxiztak be Európába a tengeren.

A máltai hatóságok már tavaly június 8-án megtagadták, hogy a Seefuchs járműve 126 migránssal a fedélzeten kikössön a szigeten, mindössze tengeri asszisztenciát ajánlottak fel. Végül az olaszországi Pozzallóban fogadták őket.

A Sea Watchot és a Sea Eye-t jelentős baloldali és globalista alapítványok támogatják, mint a németországbeli Heinrich Böll Alapítvány, a Rosa Luxemburg Alapítvány, az Amadeu Antonio Alapítvány és a Soros György féle Open Society Foundation.

Migránsok Szicília partjainál – Képünk illusztráció Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A nőket és a gyerekeket beengedték volna, de ebbe a migránsok nem mentek bele.

A vízi jármű fedélzetén eredetileg 64 ember volt – 50 férfi, 12 nő és 2 gyerek –, akiket április 3-án vett fel a német hajó egy csónakból Líbia partjai előtt.

Időközben két várandós nőt máltai kórházba vittek róla.