Több száz kilométert sodródott a tengeren egy kutya - fotó

Thai-öböl, 2019. április 17. A Vitiszak Pajalav által közreadott képen tengerből kimentett kutyával fényképezkednek munkások egy tengeri olajfúró tornyon, a Thai-öbölben 2019. április 12-én. Az állatot 220 kilométerre a thaiföldi partoktól vették észre, ahogy a vízben kapálódzott, kiáltottak neki, akkor odaúszott a munkásokhoz, akik kiemelték. Feltételezik, hogy egy halászhajóról eshetett a tengerbe a kutya, amelyet időközben kivittek a szárazföldre. MTI/AP/Vitisak Payalaw/Vitiszak Pajalav
Vágólapra másolva!
220 kilométerre a szárazföldtől, egy olajfúró torony munkásai vették észre a vízben hányódó kutyát. Kimentették, a kutya jól van – írja a BBC.
Vágólapra másolva!

A vízben úszó állatra egy olajfúró platform munkásai figyeltek fel, akiknek sikerült az állatot a torony közelébe csalogatni, és kiemelni a vízből – írja a BBC.

Azt egyelőre nem tudják, miként eshetett a tengerbe a barna keverék kutya, arra gyanakodnak, hogy egy halászhajóból eshetett ki. A kutya ugyan legyengült, de jól van. A munkások nevet is adtak neki, találóan „Túlélő”-nek nevezték el.

A Vitiszak Pajalav által közreadott képen tengerből kimentett kutyával fényképezkednek munkások egy tengeri olajfúró tornyon, a Thai-öbölben április 12-én Forrás: MTI/AP/Vitisak Payalaw/Vitiszak Pajalav