Teherbe ejtette unokáját, aztán amit ezután tett, arra nincsenek szavak

2019.04.16. 18:29

A fiatal lányt megerőszakolta és teherbe ejtette a mostohanagyapja, majd miután ez kiderült, házilag végzett rajta abortuszt: egy fogassal kiszakította belőle a gyereket. A most 22 éves nő azt mondta, soha nem érzett még akkora fájdalmat, mint amikor nagyapja elvégezte rajta a szörnyű műtétet, és azt hitte, bele fog halni. A lány ekkor mindössze 12 éves volt. A fiatal nő nevét felvállalva elejétől a végéig elmesélte gyerekkora borzalmas történetét – írja a Mirror

Brave Charlotte Wade a gyerek- és kamaszéveit rettegésben töltötte, mostohanagyapja ugyanis heti szinten fajtalankodott vele.

Először csak csókolgatta, fogdosta, később viszont rendszeresen meg is erőszakolta a lányt. 12 éves korában Charlotte terhes lett tőle, aminek a férfi brutális módon vetett véget: egy fogassal kaparta ki a méhét. 

2016 novemberében a fiatal nő végre erőt vett magán, és feljelentést tett..

A 73 éves férfit 25 évre ítélték kiskorú rokon elleni nemi erőszak és törvénytelen abortusz miatt.

A férfi Charlotte mostohaapjának volt az apja, és noha messze lakott tőlük, néha meglátogatta őket, és egy pár hetet velük töltött. 

2002-ben, amikor Charlotte ötéves volt, a férfi vigyázott rá, amikor mostohaapja és anyja dolgozni mentek. Ebből az időszakból még kifejezetten jó emlékei voltak a férfiról, és valódi nagyapjának tekintette őt, aztán egy napon minden megváltozott:

Akkor még úgy szerettem Raymondot, mintha az igazi nagyapám lenne. Amikor találkoztunk, mindig hozott nekem csokoládét. De ezen a napon másképp viselkedett, és megkérdezte tőlem, tudok-e úgy csókolni, mint egy felnőtt nő. Amikor nemet mondtam, hirtelen szájon csókolt, majd azt mondta, senkinek ne mondjam el, mert ez titok. Ezután mindig ezt csinálta, ha ketten maradtunk.

Később ez odáig fajult, hogy amikor a szülők elaludtak, a férfi éjjelenként fogdosni kezdte a lányt. Charlotte ezek után előre rettegett a látogatásaitól. 

2003-ban, amikor a lány hatéves lett, Hodgens Barrybe költözött, hogy közelebb legyen a családhoz. 

Már a gondolattól is rosszul voltam, hogy szomszédok leszünk, és szinte minden hétvégét nálunk fog tölteni. Innentől kezdve állandóan fogdosott, és mocskos dolgokra kényszerített. Még azzal is megfenyegetett, hogy bántani fogja a bátyáimat, ha bárkinek panaszkodni merek, Így csak azért, hogy megvédjem őket, csendben voltam.

Egy évvel később egy látogatása alkalmával a férfi lelökte Charlotte-ot a földre, és megerőszakolta. 

Hihetetlenül fájt. Közben végig azt mondogatta nekem, hogy minden felnőtt ezt csinálja. Ezután hozott nekem édességeket a boltból, és úgy tett, mintha semmi nem történt volna. Később már videóra is vette, amiket tett velem. Eleinte ellenkeztem, majd gyomorszájon ütött, és onnantól kezdve minden találkozáskor megerőszakolt. Teljesen tehetetlen voltam. Amikor egy alkalommal megint ellenálltam, forró vízzel megégette a kezemet.

Charlotte 12 éves volt, amikor egymás után kétszer elmaradt a vérzése. 

Mivel nagyapám rendszeresen molesztált, tudott erről, és vetetett velem egy terhességi tesztet, és megcsináltatta. Az eredményt azonban nem engedte, hogy lássam, és hetekig meg sem említette többé a dolgot. Következő hónapban, amikor épp nála volt, beállított hozzá az egyik barátja, akivel közösen lefogtak, és a földre teperték. Borzasztóan meg voltam rémülve, azt hittem, megint megerőszakolnak. Ehelyett nagyapám hozott egy fogast, majd belém nyomta, miután lehúzta a bugyimat. Életemben még olyan fájdalmat nem éreztem. Azt hittem, rögtön meghalok. Ezek után azt mondta, többet az életben nem leszek már terhes, aztán otthagyott a padlón vérben úszva. Én felkeltem, megmosdottam, de utána még napokig szenvedtem a fájdalomtól. Ekkor már elhatároztam, hogy végre elmondom valakinek.

A következő két hónapban a férfi minden héten folytatta a lány molesztálását, de miután betöltötte a 14 évet, egyre ritkábban tette. Majd egy napon összeveszett Charlotte anyjával, és többet nem járt hozzájuk.

Soha többé nem éreztem magam biztonságban, annak ellenére sem, hogy már egy ideje békén hagyott. Több alkalommal próbáltam öngyilkos lenni, mert annyira tönkretettek a szörnyű emlékek. Rájöttem, hogy nagyapámnak bűnhődnie kell, azért, amit velem tett, így 2016 novemberében feljelentettem a rendőrségen. Egy héttel később már le is tartóztatták.

A férfi tagadta a vádakat, és arra kényszerítette Charlotte-t, hogy mutasson bizonyítékokat. Két hét nyomozás után a férfi egyértelműen bűnösnek bizonyult, 25 év letöltendő börtönre ítélték. 

Amikor ezt közölték velem a rendőrök, sírva fakadtam a megkönnyebbültségtől. Aki hasonló helyzetben van, biztatni tudom, hogy ne tűrje évekig csendben, mint én, hanem jelentse fel a zaklatóját, vessen véget a lehető leggyorsabban az állandó testi-lelki kínzásnak. A beteg nagyapám az egész gyerekkoromat elrontotta, de azt már nem engedem, hogy a jövőmet is tönkretegye. Megnyugtat az a tudat, hogy talán egész életében a börtönben rohad– mondta Charlotte, aki azóta egy McDonald'sban dolgozik, és igyekszik túltenni magát a szörnyű gyerekkori emlékeken.