Kiderült, milyen maró anyaggal önthették le az érsekújvári nőt

savval leöntött szlovákiai nő
A szerencsétlenül járt asszonynak a savból a ruháira is jutott, amelyektől megpróbált megszabadulni.
Vágólapra másolva!
A városbeliek gyertyagyújtással emlékeznek a lakóháza előtt arra a 39 éves nőre, aki múlt péntek reggel kutyasétáltatás közben savas támadás áldozata lett. Az érsekújvári nő nem sokkal a kórházba szállítása után belehalt sérüléseibe - olvasható a Paraméter.sk felvidéki hírportálon.
Vágólapra másolva!

A rendőrség egyelőre nem közölt további információkat a brutális támadással kapcsolatban. Azonban

a Novy Cas napilap saját forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a 39 éves Adriana arcát "tömény" kénsavval öntötte le a támadó. A cikkben ugyanakkor megjegyzik, hogy sósav ilyen erős koncentrációban nem kapható szabad kereskedelmi forgalomban.

A szerencsétlenül járt asszonynak a savból a ruháira is jutott, amelyektől megpróbált megszabadulni Forrás: Polícia SR

A súlyos égési sérüléseket szenvedett nő még maga kért segítséget a segélyhívón, sőt állítólag még az édesanyját is fel tudta hívni, azonban egy órán belül a kórházban életét vesztette.

A brutális támadás péntek reggel fél hat környékén Érsekújváron, a Folyóparti utcán történt kutyasétáltatás közben.

A szlovák rendőrség egyelőre nem közölte, hogy hol tart az ügyben a nyomozás Forrás: Polícia SR

A szlovák napilap úgy tudja, az asszony 19 éves lánya a történtek után pszichikailag teljesen összeomlott, kórházi kezelésre szorul.

Nem sokkal a történtek után a helyi sajtóban olyan találgatások láttak napvilágot, hogy az asszonyt volt élettársa ölhette meg.

Mostanra viszont kiderült, hogy egy szomszéd alapos személyleírást adott a tettesről, és állítása szerint a savval leöntött Adriana volt barátját külsőre jól ismeri, viszont nem őt látta az utcájukban pénteken hajnalban.