A Nanushka több millió forintot ajánlott fel Srí Lankának

2019.04.25. 10:35

A Nanushkát megálmodó Sándor Szandrát és üzlettársát, Baldaszti Pétert mélyen megrázták a Srí Lanka-i terrortámadások, ezért bejelentették, hogy a Nanushka Igazgatósága 25 ezer euróval segíti az áldozatokat, illetve az országot. Remélik, hogy a többi divatmárka is csatlakozik a kezdeményezésükhöz.

A Nanushka még újoncnak számít a divatvilág nemzetközi élvonalában, de emberségből már megelőzte mindegyik vetélytársát azzal, hogy bejelentették, mintegy 8 millió forintnak megfelelő euróval támogatják Srí Lankát. 

Sándor SzandraFotó: Polyák Attila - Origo

Szeretnék, ha most is olyan mértékű összefogás lenne a divatvilágban, mint a Notre-Dame kigyulladása után, ezért álltak a kezdeményezés élére.

Sándor Szandra és Baldaszti Péter nemrég jártak Srí Lankán, hogy inspirációt gyűjtsenek a Nanushka következő kollekciójához. Nagyon megszerették a szigetországot, így a robbantások és a keresztény templomok elleni támadások még jobban megrázták őket. A Nanushka bejelentése azonnal elnyerte a rajongók tetszését; remélik, hogy a divatipar többi nagy cége is követi a magyar példát – írja a Ripost.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK