Pórul járhat a fiatal ápolónő, aki egy tinédzserrel szexelt

Vágólapra másolva!
Eltilthatják a munkájától azt a 26 éves, skót Kayleigh Martint, aki szociális gondozó és ápolónő végzettsége ellenére kalandba keveredett egy nála tíz évvel fiatalabb kamasszal. Az ápolónőt rajtakapták, amikor a fiúval szexelt  - írja a Mirror. 
Vágólapra másolva!

A nő a tinédzserek és fiatalok átmeneti otthona előtt találkozott a 16 éves fiúval. Egy idő után már rendszeresen írogattak egymásnak az interneten.

Többször is lefeküdtek egymással, amíg egyszer valaki rajta nem kapta őket.

A nő főnökei azonnal értesítették a rendőröket. Az ápolónőt júliusban őrizetbe vették és kihallgatták, majd bíróság elé állították. Ő mindvégig tagadta a vádakat, de bűnösnek találták.

250 óra fizetés nélküli munkára és két év rendőri felügyeletre ítélték.

Nikola Stewart rendőrfőnök szerint az, amit a nő tett, kifejezetten megbotránkoztató, és csoda, hogy nem derült fény korábban az esetre.

Az ítélet mellett hat hónapra a munkájától is eltiltották, de kérdéses, hogy egyáltalán dolgozhat-e még valaha a szakmájában. Ugyanis ahhoz, hogy újra munkába álljon, arra van szükség, hogy az SSSC (Scottish Social Services Council) nevű érdekvédelmi szervezetnél erre alkalmasnak találják.