Eltilthatják a munkájától azt a 26 éves, skót Kayleigh Martint, aki szociális gondozó és ápolónő végzettsége ellenére kalandba keveredett egy nála tíz évvel fiatalabb kamasszal. Az ápolónőt rajtakapták, amikor a fiúval szexelt  - írja a Mirror. 

A nő a tinédzserek és fiatalok átmeneti otthona előtt találkozott a 16 éves fiúval. Egy idő után már rendszeresen írogattak egymásnak az interneten. 

Többször is lefeküdtek egymással, amíg egyszer valaki rajta nem kapta őket. 

A nő főnökei azonnal értesítették a rendőröket. Az ápolónőt júliusban őrizetbe vették és kihallgatták, majd bíróság elé állították. Ő mindvégig tagadta a vádakat, de bűnösnek találták. 

250 óra fizetés nélküli munkára és két év rendőri felügyeletre ítélték.Nikola Stewart rendőrfőnök szerint az, amit a nő tett, kifejezetten megbotránkoztató, és csoda, hogy nem derült fény korábban az esetre.

Furcsa, hogy a fiú ennyire naiv és ostoba volt, hogy nem tűnt fel neki, hogy egy vonzó, felnőtt korú nő ilyen szokatlanul nagy figyelmet szentel neki. Martinnak pedig érett fejjel fel kellett volna mérnie, hogy milyen következményekkel jár ez az egész életére."  

Az ítélet mellett hat hónapra a munkájától is eltiltották, de kérdéses, hogy egyáltalán dolgozhat-e még valaha a szakmájában. Ugyanis ahhoz, hogy újra munkába álljon, arra van szükség, hogy az SSSC (Scottish Social Services Council) nevű érdekvédelmi szervezetnél erre alkalmasnak találják.