Négy hónapos kisbabát vert halálra az ötször deportált illegális migráns az Egyesült Államokban

Carlos Zuniga-Aviles
Carlos Zuniga-Aviles
Vágólapra másolva!
Halálra vert egy négy hónapos kisbabát egy ötször már deportált illegális migráns Tennessee államban, az Egyesült Államokban, mert kiderült, hogy az nem az ő gyereke.
Vágólapra másolva!

A Carlos Zuniga-Aviles nevű 33 éves hondurasi illegális bevándorlót azzal vádolják, hogy április 12-én az állam Shelby megyéjében halálra vert egy négy hónapos újszülöttet. A rendőrség szerint

az vezetett a brutális gyilkossághoz, hogy a gyerek anyja közölte a migránssal, hogy nem ő az apa.

A bevándorló erre annyira bedühödött, hogy többször megütötte a kisbabát, míg az már nem reagált semmire.

Carlos Zuniga-Aviles Forrás: Shelby megye Sheriffhivatala

Közben azt is sikerült kideríteni a gyilkos migránsról, hogy az amerikai Bevándorlási- és Vámhivatal (ICE) korábban már ötször deportálta Zuniga-Avilest, de mindig visszajött. 2010 és 2016 között kiutasították Texasból, Arozinából és Louisianából is,

majd valamikor az utolsó deportálás után ismét vissza tudott szökni az Egyesült Államok területére, ám erről a hatóságok már nem tudtak.

Külön érdemes megemlíteni, hogy Shelby megye egyik, a bevándorláspártiak által megalkotott „menedékvárosában” történt a gyilkosság. A menedékvárosok a szövetségi bevándorlási törvényeknek ellentmondva nem adják ki az illegális bevándorlókat a hatóságoknak. És hogy mi a közös ezekben a „menedékvárosokban”? Például, hogy ezeket rendszerint a Soros György által szponzorált, baloldali-bevándorláspárti Demokrata Párt egyik politikusa vezeti.