Vágólapra másolva!
Egy portugál nyomozó szerint börtönben van a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann elrablója. Az elkövető a rendőr szerint a gyermekgyilkos Martin Ney, aki 27 év börtönt kapott Németországban három gyerek meggyilkolása miatt. A gyilkos és a Madeleine elrablójáról készült fantomkép a portugál rendőrt igazolhatja - írja a brit Mirror.
Vágólapra másolva!

Az eltűnt kislány ügyéről az Origo is számos alkalommal írt, több esetben úgy tűnt, végre fordulat állhat be a 2007-es eset ügyében.

Most egy portugál nyomozó azzal állt elő, hogy Madeleine McCann elrablója nem más, mint az a Martin Ney, akit gyermekgyilkosságért és molesztálásért 27 év börtönre ítéltek.

A német férfi ráadásul a kislány eltűnésnek idejében a környéken dolgozott

- írja a lap. A német férfit kihallgatták, ő tagadta, hogy köze lenne a Madeleine-ügyhöz.

A gyerekrablóról készült fantomkép, és a már elítélt Martin Ney Forrás: Mirror

Madeleine McCann nem sokkal a negyedik születésnapja előtt, 2007. május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából. Szülei állítása szerint Madeleine-t egy földszinti hálószobában hagyták kétéves testvéreivel, míg ők egy, az apartmantól 120 méternyire lévő étteremben ettek. A portugál rendőrség első megállapítása szerint a kislányt elrabolták, de akadtak, akik a szülőkre gyanakodtak.

A kislány eltűnésének hátterében számos teória látott napvilágot, felmerült az is, hogy

a szülők tűntették el a gyereket, miután véletlenül megölték őt.