A szemébe nézett a férfinak, aki evett meggyikolt lánya testéből

2019.05.08. 16:49

Alfred U. tavaly márciusban végzett brutális kegyetlenséggel az Ausztriában hajléktalanként élő R. Zsuzsannával. Aztán evett a holttestéből. A férfi a nő földi maradványainak nagy részét a Fető tóban rejtette el. Ma folytatódott a férfi tárgyalása Bécsben, ahova az áldozat anyja is elment - írja a Blikk.

Miután fény derült a gyilkosságra, R. Zsuzsanna anyja megígérte, hogy a tárgyaláson bele fog nézni a lánya gyilkosának szemébe, és ezt ma be is tartotta. 

Kimerült és zaklatott vagyok. Csak 20 percet tudtam aludni, a fiam hozott ide, de nem jött be velem. Ezt egyedül akarom végigcsinálni. – mondta a Blikknek a feketébe öltözött asszony.

Azután, hogy belépett a tárgyalóterembe szinte azonnal bevezették a Alfred U.-t, aki még az esküdtek bemutatása előtt beismerte a tettét. Nyugodtan beszélt a kannibál, meg sem rezdül, amikor az ügyész felolvasta, hogy feldarabolta a nő holttestét és húsdarabokat készített elő, hogy megegye.

Ahogy korábban megírtuk, a nő maradványait egy halász vette észre tavaly a Fertő tóban. Búvárok hozták a felszínre az áldozat fejét, a karjait, a bal combját és a sípcsontját is.A boncoláson kiderült, hogy a testéből majdnem minden szervet kivettek, a koponyát pedig skalpolták.DNS alapján a holttest nem volt azonosítható, de egy kereső kutya nyomot talált az egyik part melletti kunyhóban.

Ekkor derült ki, hogy a ház tulajdonosa Alfred U., akinek a bécsi lakásában lévő fürdőszobában és a konyhában, főleg a kádban, egy húsbárdon, egy húsdarálón és egy kalapácson emberi vérmaradványokat mutatott ki a kémiai vizsgálat. 

A fagyasztóban pedig emberi eredetű darált és felkockázott húst találtak.

A vádiratból kiderül, hogy miközben feldarabolta R. Zsuzsannát, a kése eltört, ezért egy fűrésszel folytatta, amit elkezdett. Aztán többször is nagy erővel ráütött a koponyára, hogy az felismerhetetlen legyen. Végül áldozata maradványait bezacskózta és a Fertő Tóba hajította.Másnap, a fűrész tisztítása közben észrevette, hogy egy darab hús maradt a kádban. Ekkor döntötte el, hogy belekóstol. Alfred U. elmondása szerint bosszúból gyilkolta meg a nőt, mert a hajléktalan kinevette őt.