Ezt a miskolci nőt ölte meg a londoni mélyhűtős gyilkos

2019.05.08. 15:14

Két női holttestet találtak a rendőrök Canning Townban egy lakásban április végén. Tegnap derült ki, hogy az egyikük egy magyar nő. A mélyhűtős gyilkossággal gyanúsított 50 éves férfit viszont már április végén őrizetbe vette a rendőrség. A miskolci Sz. Henriett évek óta élt Nagy-Britanniában. 

Férjnél volt az a fiatal nő, akit holtan találtak egy hatlakásos társasház egyik lakásának mélyhűtőben Kelet-Londonban. Sz. Henriett Miskolcon született 34 évvel ezelőtt.2015-ben költözött a Szigetországba és ahogy tegnap már megírtuk, bejelentett állandó lakcíme nem volt, amikor meghalt.

Nem tudni, hogyan került Henriett a gyilkos közelébe,  

ahogy az a 38 éves, háromgyerekes Mihrican Mustafa sem, akinek az eltűnését tavaly májusban jelentették be. Az biztos, hogy Henriett 2016-ban beszélt telefonon a magyar ismerőseivel, azt viszont még vizsgálják, hogy azóta tartott-e valakivel a kapcsolatot, vagy tulajdonképpen ő is eltűnt a rokonai, barátai számára. 

Sz. HenriettForrás: Facebook

A Scotland Yard tájékoztatása szerint egyelőre nem világos, hogy mi történt az áldozatokkal, de azt már elárulták, hogy sok sérülést találtak a testükön. 

A gyilkossággal gyanúsítható

50 éves férfit egyébként április 29-én már elfogták London keleti részén.

Forrás: Facebook

Simon Harding, a Scotland Yard emberölési ügyek és egyéb kiemelten súlyos bűncselekmények vizsgálatára szakosodott parancsnokságának főfelügyelője tegnap elárulta, a magyar áldozat rokonait már tájékoztatták Henriett haláláról. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK