A bajor nyílpuskás gyilkos újabb két áldozata került elő

Passau, 2019. május 13. Vendégház az Ilz folyó partján, a bajorországi Passauban 2019. május 13-án. A házban három, nyílpuskával lelőtt ember, két nő, és egy férfi holttestét találták meg, a rendőrség egyelőre csak annyit közölt, hogy az áldozatok német állampolgárok. MTI/EPA/Sebastian Pieknik
Vágólapra másolva!
A német rendőrség két újabb holttestet talált, miután megkezdték a nyomozást a passaui hotelben talált három, nyílpuskával lelőtt ember ügyében – írja a The Local.
Vágólapra másolva!

A testeket az alsó-szászországi Gifhornban találták, miután elkezdtek nyomozni a Passauban felfedezett holttestek ügyében.

Vélhetőleg az egyik női áldozat lakásában fedezték fel a két női holttestet,

de ezt a rendőrség még nem erősítette meg.

A gifhorni rendőrség azt nyilatkozta, hogy nők azonosítása még folyamatban van, és azt is vizsgálják még, hogy milyen kapcsolat lehet a másik három halottal.

A két helyszín között 645 kilométer van, és Németország ellentétes pontjain találhatóak.

Egyelőre nincs arról információ, hogy a két újabb áldozatot ugyanazzal az eszközzel ölték volna meg, mint az Alsó-Szászországban találtakat.

Ebben a vendégházban találták a három, nyílpuskával lelőtt embert, a bajorországi Passauban Forrás: MTI/EPA/News5/Sebastian Pieknik

Mint ahogy azt korábban az Origo is megírta, a német-osztrák határon fekvő bajorországi Passau városának az egyik hotelében egy takarítónő szombat délben

három holttestet talált, amikbe nyílvesszők voltak belefúródva.

Az áldozatok között van egy 54 éves férfi és két nő, az egyik 30, a másik 33 éves. Mind a hárman német állampolgárok.

A szálloda munkatársai elmondták, hogy

az áldozatok pénteken jelentkeztek be a hotelbe három napra, és közös szobát foglaltak.

A személyzetnek, illetve a vendégeknek nem tűnt fel semmi szokatlan, csupán annyi, hogy nem mentek le szombaton reggelizni.