Részeg ukrán nő verekedett a Barcelona-Kijev repülőjáraton - videó

2019.05.20. 16:22

Ahogy a videofelvételen is látható, egy nő kezdett el hangosan veszekedni a Barcelona-Kijev repülőjáraton, amikor külföldiek mellé akarták ültetni. Agresszíven rugdosta és ütötte a többi utast és a légikísérőt is, aki próbált nyugalmat teremteni.

A részeg ukrán nő azok után kezdett bele a hangos, káromkodásokkal tarkított veszekedésbe, hogy megivott egy Barcelonában vámmentesen vásárolt üveg whiskyt. Ahogy az alábbi videón is látható, többekre is rátámadt, akik próbálták lecsillapítani. Egy kínai utas arrébb is ült az egyébként zsúfolt gépen. 

A turistaorsztályon utazók között gyerekek is voltak. A személyzet legalább három tagja próbálta nyugtatgatni az agresszív nőt. Az utasok szerint ijesztő volt a helyzet. 

A nőt Kijevben őrizetbe vették landolás után. Arról egyelőre nincs hír, hogy milyen büntetéssel kell számolnia. 

A közösségi médiában arról lehetett olvasni, hogy a nő korábban figyelmen kívül hagyta a személyzet kérését, miszerint ne igyon alkoholt a fedélzeten. Az egyik hozzászóló azt írta, hogyúgy döntött, hogy a vele utazó külföldiek nem maradhatnak tovább az utastérben. Csak azért, mert külföldiek. 

Az utasok a stewardesst dicsérték, hogy végül megoldotta az helyzetet – olvasható a brit Mirror Online oldalán.