Egy hídhoz ment feleségül egy ausztrál nő

2019.05.21. 15:32

Az ausztrál Jodi Rose hat évvel ezelőtt látta meg a francia kőhidat, és azonnal beleszeretett - írja a Lad Bible.

A nő hat évvel ezelőtt utazott először Franciaországba, ahol a Le Tech településen meglátta a Le Pont du Diable-t, az az ördög hídját.

Jodi Rose azt mondta, azonnal beleszeretett a híd kőszerkezetébe. 

A nő nem tétlenkedett és 14 vendég előtt hozzá is ment vőlegényéhez. A ceremóniát a szomszéd városka, Saint-Jean-de Fos polgármestere bonyolította le.

Jodi elmondta, hogy igazi menyasszonynak érezte magát, és ideges volt az esküvő előtt. 

Úgy láttam, hogy nagyon szép és erős, és úgy gondoltam, hogy vele tényleg kapcsolatban tudok lélni.

Az esküvő alatt is vezetett blogjában a nő arról írt, hogy mivel ő sokat utazik, nomád életet él, a híd a fix pont az életében, általa összekapcsolódik a földdel és megpihenhet.

Biztonságos menedéket ad nekem, visszatérek hozzá, majd elengedem, hogy újra kövessem a saját utamat. Megértette, hogy több hidat is szeretek, és férfiakat is. A mi szerelmünk magába foglalja az élet csodáit, ami a csodás teste alatt a átáramló folyóban is megmutatkozik - nyilatkozta a nő.

A Le Pont du Diable-ben minden megvan, amit egy férjtől kívánhatok: erős, megbízható, kedves és szép.

Hiába a nagy szerelem, amit Jodi a Le Pont du Diable-t iránt érez a francia hatóságok nem ismerik el házasságukat.

Nem ez az első furcsa házasság. Az Origo is megírta nem rég, hogy egy amerikai nő zombibabájához ment feleségül, de előfordult olyan is, hogy egy másik nő megcsalta vőlegényét egy csillárral, aki szintén egy csillár volt. Egy ír asszony, pedig arra figyelmeztette női társait, hogy vigyázzanak a szellemekkel, ő 300 éves kalóz szellem férjétől vált el, mert megromlott a viszonyuk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK