V4NA: Migránsok tömegét szabadítaná Európára az ENSZ főtitkára

GUTERRES, António FOTÓ ÁLTALÁNOS sajtótájékoztató SZEMÉLY KÖZÉLETI SZEMÉLYISÉG FOGLALKOZÁSA politikus CSELEKVÉS SZELLEMI TEVÉKENYSÉGGEL KAPCSOLATOS beszél
Genf, 2007. október 5. Antonio GUTERRES, az ENSZ menekültügyi főbiztosa (UNHCR) újságírók kérdéseire válaszol 2007. október 4-én a szervezet egész héten át tartó tanácskozásának végén. (MTI/EPA/MARTIAL TREZZINI)
Vágólapra másolva!
Antonio Guterres, az ENSZ főtitkára, a Genfi Menekültügyi Szervezet volt főbiztosa, Portugália egykori szocialista miniszterelnöke a tömeges migrációt éltette a Charlemagne-díj átvételekor mondott köszönőbeszédében. Az ENSZ főtitkára szerint nem a nemzeti szuverenitás Európa jövője, hanem a globalizmus – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség a Breitbart News Network cikkére hivatkozva. 
Vágólapra másolva!

Az uniós államoknak át kell adniuk a bevándorlás ellenőrzését Brüsszelnek, és határaikat meg kell nyitni a kontinensen kívülről érkező migránsok tömegének – legalábbis Antonio Guterres szerint.

Antonio Guterres Forrás: MTI/Martial Trezzini

Az ENSZ főtitkára úgy gondolja,

Az Európa egyesülésért végzett munkájáért Charlemagne-díjat kapott Antonio Guterres portugál szocialista politikus.

Az ENSZ főtitkára a díjátadón elmondott köszönőbeszédében

a bevándorlás szükségességét hangsúlyozta, és a multikulturális, többvallású társadalmakat éltette.

Nagy-Britanniában az ENSZ vezetőjének beszédét az anglikán egyházak „szükséges olvasmánynak" nevezték, és nyíltan támogatták a szélső baloldali ökomozgalmat, az Extinction Rebellion-t. A júniusi lelkipásztori hírlevélben Jézus nevét meg sem említették, helyette inkább a globalizmus eszméit terjesztették.