Az egyik szlovák napilapnak, a Novy Cas-nak sikerült megszereznie egy belső videót, amely igazolhatja, hogy milyen módszerekkel ejtik át a sztriptíztáncosnők a mit sem sejtő, kissé kapatos látogatókat - számolt be a Paraméter.sk felvidéki hírportál.

A belső biztonsági kamera felvételén éppen az a fiatalember látható alsónadrágban, akinek abban a bizonyos pozsonyi bárban 82 ezer eurója lett oda, ez több mint 26 millió forint. 

Az a beszámolóból nem derült ki, hogy milyen nemzetiségű volt az áldozat.

A pozsonyi night clubban több mint 26 millió forinttal rövidítették meg a táncoslányok az egyik fiatalembertForrás: Polícia SR

A felvételen a gyenge fények ellenére is jól látszik, amint a huszonéves férfit szintén alulöltözött lányok veszik körül, valamiről vitáznak, miközben egy telefon van a középpontban. A lányok egyike ráteszi a srác kezét a telefon kijelzőjére, hogy egy applikáción keresztül az ujjlenyomatával biztosíthassa annak megnyitását, majd valószínűleg szóban elárulta a PIN kódját is, ami után már mehetett az átutalás is. 

A belső kamerafelvételen látható időpont megegyezik azzal, amikor a fiatalember számlájáról eltűnt 50 ezer euró. Az este folyamán pedig további 32 ezret emeltek le róla ismeretlenek. 

Az éjszakai bár egy alkalmazottja szerint a javarészt lengyel lányok ezen a helyen erre vannak kiképezve.

Michal Szeiff rendőrségi szóvivő közölte, hogy már több feljelentés is érkezett erre a sztriptízbárra, amelyet már vizsgál a szlovák rendőrség. 

A bár ugyanakkor továbbra is nyitva van. 

Amennyiben bebizonyosodik, hogy a lányok valóban kicsalták a pénzt, akkor fizetőeszköz illetéktelen használatáért 12, ilyen nagy értékű lopásnál pedig akár 15 év börtön is kiszabható Szlovákiában.