Leláncolva merült a Gangeszba a szabadulóművész, nem látták többet

bűvész, india, gangesz
Vágólapra másolva!
Teljesen leláncolva, üvegkabinba zárva merült a Gangeszba vasárnap egy indiai szabadulóművész, hogy megmutassa, milyen gyorsan tud onnan kijönni, ám többé nem bukkant fel a vízből, azóta is keresik - jelentette be a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Csancsal Lahirit, az Indiában Mandragóra mágus művésznéven ismert mutatványost egy daru emelte fel kabinostul és engedte le a folyóba, miközben családtagjai, a média képviselői és a rendőrök a parton figyelték.

A negyvenéves férfi azonban nem bukkant fel a vízből. A rendőrség kiadta a parancsot a keresésére, egyelőre nem jártak sikerrel.

Folytatjuk a keresést

– közölte az AFP-vel az egyik családtag.

21 éve már megcsinálta a mutatványt

Jayant Shaw, az egyik helyi újság fotográfusa a BBC-nek azt mondta, hogy beszélt Lahirivel a mutatvány előtt, és megkérdezte tőle, miért teszi kockára az életét. A mutatványos erre azt válaszolta, hogy

Lahiri elmondta, hogy 21 évvel ezelőtt már végrehajtotta ugyanezt a mutatványt ugyanott.

Egy üvegkabin belsejében voltam leláncolva, a Hovrah hídról dobtak a folyóba. 29 másodperc alatt szabadultam ki – magyarázta a mutatvány előtt az AFP-nek.

Elismerte, hogy ez alkalommal nehezebb dolga lesz.

Lahiri 2013-ban már megpróbálta megismételni a szabadulást a Gangeszba engedett dobozból, de a kísérlet botrányba fulladt, mert a közönség észrevette az ajtót a szerkezeten.